Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ομάδα και κόσμος για την παραμονή!

Την Παρασκευή (04/05), στις 15:30, η ομάδα Πόλο του Πανιωνίου υποδέχεται τα Χανιά με μοναδικό στόχο τη νίκη για να κάνει το 2-1 στην σει...

Την Παρασκευή (04/05), στις 15:30, η ομάδα Πόλο του Πανιωνίου υποδέχεται τα Χανιά με μοναδικό στόχο τη νίκη για να κάνει το 2-1 στην σειρά των play out.

Οι κυανέρυθροι στο προηγούμενο ματς στην Κρήτη "λύγισαν" στα πέναλτι, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να ισοφαρίσουν τις νίκες σε 1-1. Η ομάδα που θα φτάσει τις τρεις νίκες θα καταφέρει να παραμείνει και στο πρωτάθλημα της Α1.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Ιστορικού είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να κρατήσουν τον Πανιώνιο εκεί που ανήκει, στην κορυφαία κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη υπάρχει μεγάλος ξεσηκωμός και στις τάξεις του κόσμου της ομάδας. Οι κυανέρυθροι φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό "παρών" την Παρασκευή στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να βοηθήσουν τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα στην πολύτιμη νίκη και αν πάρει το προβάδισμα για την παραμονή.

Μάλιστα, σχετική ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Πάνθηρες. Αναλυτικά:

"Η άποψή μας είναι πως όλα τα τμήματα του Πανιωνίου είναι παιδιά μας.

Όπως γνωρίζουν όλοι, το να ξεχωρίζεις τα παιδιά σου, είναι ασυγχώρητο και ανεπίτρεπτο.

Δεν το γράφουμε για μας. Το γράφουμε για κάθε Πανιώνιο που μας διαβάζει.

Θεωρούμε επίσης, πως η θέση όλων των τμημάτων του ιστορικού, είναι στην Α1.

Όχι γιατί έχουμε καπρίτσιο αλλά γιατί αυτό φωτίζει περισσότερο τον Σύλλογό μας. Επειδή λοιπόν τον θέλουμε πάντα φωτεινό και δυνατό, εκεί θέλουμε να τον βλέπουμε.

Το ένα από το παιδιά μας λοιπόν, χρειάζεται δύο βήματα για να σώσει την χρονιά. Παρασκευή 15:30, κολυμβητήριο Αρτάκης είναι το πρώτο.

Πάει καρδιά σε κανέναν να λείπει; Για μας την ξέρετε την απάντηση ..".

Δεν υπάρχουν σχόλια