Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κομίνης off, Τσαμούρης ο αντικαταστάτης!

Δεν θα... σφυρίξει στη Νέα Σμύρνη τελικά ο Κομίνης! Τελικά ο Γιώργος Κομίνης μετά το επεισοδιακό παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟ...

Δεν θα... σφυρίξει στη Νέα Σμύρνη τελικά ο Κομίνης!

Τελικά ο Γιώργος Κομίνης μετά το επεισοδιακό παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν επιστρέφει στο πρωτάθλημα παρά τον αρχικό του ορισμό για το ματς του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό!

Προφανώς οι... αντιδράσεις που υπήρξαν μετά τον αρχικό του ορισμό για την αναμέτρηση της τελευταίας της Νέας Σμύρνης «κινητοποίησαν» και την ΚΕΔ που προχώρησε στην αντικατάσταση του! Βέβαια η ΚΕΔ τονίζει πως η αλλαγή έγινε λόγω τραυματισμού του διαιτητή!

Ο αντικαταστάτης του Κομίνη για το ματς του Ιστορικού με τον Λεβαδειακό θα είναι ο Αλέξανδρις Τσαμούρης από τον σύνδεσμο του Πειραιά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΕΔ:

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε στην αντικατάσταση του διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος-Λεβαδειακός της 06/05/2018 για την 30ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League, Κομίνη Γεωργίου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), λόγω τραυματισμού του. Στη θέση του κ. Κομίνη ορίζεται ο κ. Τσαμούρης Αλέξανδρος (ΕΠΣ Πειραιά).

Δεν υπάρχουν σχόλια