Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η Νέα Σμύρνη πήρε άριστα

Για ακόμα μία φορά το στάδιο της Νέας Σμύρνης έδωσε εξετάσεις σε δυνατή βροχόπτωση και πήρε δικαιωματικά άριστα! Δεν είναι τυχαίο ό...


Για ακόμα μία φορά το στάδιο της Νέας Σμύρνης έδωσε εξετάσεις σε δυνατή βροχόπτωση και πήρε δικαιωματικά άριστα! Δεν είναι τυχαίο ότι παρατηρήθηκαν έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νικηφόρας (2-0) αναμέτρησης απέναντι στον Λεβαδειακό όπου χωρίς υπερβολή έβρεχε καταρρακτωδώς σχεδόν σε ολόκληρο το 90λεπτο!

Αν μη τι άλλο είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η έδρα του Ιστορικού πέρασε ακόμα ένα ''τεστ βροχόπτωσης'' με απόλυτη επιτυχία σε αντίθεση με άλλες έδρες του πρωταθλήματος όπου προέκυψαν προβλήματα από τα καιρικά φαινόμενα με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου διεκόπη αναγκαστικά ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού & Ξάνθης μετά από μόλις 6 λεπτά και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (7/5)!




Κάτι αντίστοιχο είχε σημειωθεί σε ακόμα μία περίπτωση κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώνεται (2017/2018) και πιο συγκεκριμένα στο 1-0 επί της Λαμίας στο 10/2/2018, όπου και τότε το γήπεδο του Πανιωνίου δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην εξίσου έντονη βροχόπτωση εκείνης της ημέρας!

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για σημαντική επιτυχία για το στάδιο της Νέας Σμύρνης όπου αναμφισβήτητα έχει γίνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα εν αντιθέσει με άλλα γήπεδα της χώρας ακόμα και υποτίθεται μεγαλύτερων (με την κακώς εννοούμενη τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, εμπορική και μόνο έννοια του όρου) ομάδων του Ιστορικού!

Δυστυχώς ορισμένα βασικά ζητήματα που στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες είναι αυτονόητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο του 2018 παραμένουν μέχρι και σήμερα ζητούμενα όπως εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί!





* Σημείωση : Η δεύτερη κατά σειρά φωτό προέρχεται από την αναμέτρηση Πανιώνιος-Λαμία 1-0 (10.02.2018) και έχει τραβηχτεί λίγα λεπτά πριν ο Ιστορικός πετύχει το νικητήριο του τέρμα. Τόσο η 3η όσο και η 4η κατά σειρά φωτό προέρχονται από το ''Απόστολος Νικολαϊδης'' όταν αναγκαστικά διεκόπη το Παναθηναϊκός-Ξάνθη και ολοκληρώθηκε μία μέρα αργότερα.

* Διαπίστωση : Η μέρα με τη νύχτα η εικόνα των δύο γηπέδων της Αθήνας όπου την περασμένη Κυριακή (6/5) διεξήχθησαν αγώνες της 30ής αγωνιστικής της Superleague 2017/2018.


Επιμέλεια : Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια