Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλέον θέλει ένα... θαύμα!

Ήττα για τον Πανιώνιο με 67-81 από τον ΠΑΟΚ στο άδειο Αρτάκης. Η ομάδα του Αλεξανδρή παρουσίασε κακό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο της ...

Ήττα για τον Πανιώνιο με 67-81 από τον ΠΑΟΚ στο άδειο Αρτάκης.

Η ομάδα του Αλεξανδρή παρουσίασε κακό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και σε συνδυασμό με το "κρύο" Αρτάκης, λόγω τιμωρίας, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Με αυτή την ήττα ο Πανιώνιος έμεινε στο 7/18, όπως και ο Κόροιβος που ηττήθηκε στο τέλος από την Κύμη. Ο Φάρος ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Την τελευταία αγωνιστική ο Πανιώνιος παίζει εκτός έδρας με το Ρέθυμνο, ο Κόροιβος υποδέχεται τα υποβιβασμένα Τρίκαλα και ο Φάρος παίζει εκτός με τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι 
Στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, είχε τα ηνία του αγώνα, είχε το προβάδισμα και έκλεισε την περίοδο με το υπέρ του 18-10.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι κυανέρυθροι έκαναν πολλά λάθη, οι διαιτητές σε πολλές περιπτώσεις δεν... έβλεπαν φάουλ των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να ανατρέψει το σκορ και να μπει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο μπροστά με 34-39.

Πρώτος σκόρερ του Ιστορικού στο πρώτα 20 λεπτά ήταν ο Κάμινγκς με 13 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Μπρέιζελτον με 7.

Η τρίτη περίοδος δεν είχε ιδιαίτερες αλλαγές, με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο εύστοχος, να έχει πιο σωστές ενέργειες και τον... παράγοντα διαιτησία να του δίνει τις βοήθειες που χρειαζόταν! Το 45-58 του δεκαλέπτου δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα έως εκείνο το σημείο, όμως ήταν το σκορ που ήταν πραγματικότητα!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος δεν μπήκε καθόλου καλά στο παρκέ, με τους παίκτες του Αλεξανδρή να δείχνουν επηρεασμένοι από το σκορ που υπήρχε. Στα μισά της περιόδου οι κυανέρυθροι έκαναν την ύστατη προσπάθεια, μήπως και καταφέρουν να κάνουν την υπέρβαση και ανατρέψουν το σκορ, το οποίο είχε φτάσει και στο -20 (48-68).

Στα 2,5 λεπτά περίπου πριν το φινάλε ο Πανιώνιος μείωσε στους 10 πόντους (62-72). Στη συνέχεια οι παίκτες του Αλεξανδρή έκαναν πολύ εύκολα λάθη και δυστυχώς δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αντεπίθεση που είχαν ξεκινήσει. Τελικό σκορ 67-81 ήττα για τον Πανιώνιο.

Δεκάλεπτα: 18-10, 34-39, 45-58


Δεν υπάρχουν σχόλια