Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο «κάδρο» ο Ανιγκό!

Η προεργασία για τη νέα σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει στον Πανιώνιο και αυτό δεν αφορά μόνο πιθανές μεταγραφές, αλλά και θέμα προπονητή. Όπ...

Η προεργασία για τη νέα σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει στον Πανιώνιο και αυτό δεν αφορά μόνο πιθανές μεταγραφές, αλλά και θέμα προπονητή.

Όπως φαίνεται Πανιώνιος και Μιχάλης Γρηγορίου έχουν πάρει την κοινή απόφαση να μην συνεχίσουν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο και έτσι οι κυανέρυθροι ήδη έχουν κάνει τις κινήσεις για τον νέο τεχνικό της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζοσέ Ανιγκό ο οποίος φέτος έκανε εξαιρετική δουλειά στην Λιβαδειά έχοντας τον Λεβαδειακό και σε τροχιά Ευρώπης λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, βρίσκεται ψηλά στην σχετική λίστα των ανθρώπων του Ιστορικού.

Ο Γάλλος τεχνικός αρέσει ιδιαίτερα στην διοίκηση του Πανιωνίου και μάλιστα όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας "sdna", οι δύο πλευρές ήδη έχουν δώσει τα χέρια και έχουν έρθει σε προσφορική συμφωνία!

To σίγουρο είναι πως ο Ανιγκό φέρεται ως φαβορί αυτή τη στιγμή για τον πάγκο του συλλόγου και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις στο εν λόγω θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια