Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οριστικά χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ!

Οριστικά χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ! Ο μπασκετικός Πανιώνιος κάνει μεγάλο αγώνα για να πετύχει το... θαύμα της παραμονής στην Α1, όμως δυστ...

Οριστικά χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ!

Ο μπασκετικός Πανιώνιος κάνει μεγάλο αγώνα για να πετύχει το... θαύμα της παραμονής στην Α1, όμως δυστυχώς για μία ακόμα φορά φάνηκε πως είναι μόνος εναντίων όλων!

Όπως έγινε γνωστό δεν θα μπορέσει ο κόσμος του Ιστορικού να γεμίσει το Αρτάκης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, καθώς το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση των κυθανέρυθρων και έτσι να παρέμεινε η ποινή των δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Φέτος άπαντες έχουν εξαντλήσει την αυστηρότητα των αποφάσεων μόνο κατά του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα για μία ακομα φορά και μάλιστα αυτή τη φορά στο πιο σημαντικό στη Νέα Σμύρνη η ομάδα να παίξει μόνη της, σε άδειο Αρτάκης!

Θυμίζουμε ότι,η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή αγωνίζεται το Σάββατο (5/5, 17:00) στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη, ενώ θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ (9/5, 18:00) στο κλειστό της Αρτάκης -χωρίς την παρουσία κόσμου-. Ο Ιστορικός οκολκήρώνει το πρωτάθλημα στις 13/5 στο Ρέθυμνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια