Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαγεωργίου και Μακρύλλος στην κάμερα του panionianea.gr (video)

Όλη η Πανιώνια οικογένεια έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση του panionianea.gr. Μεταξύ άλλων και οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού...

Όλη η Πανιώνια οικογένεια έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση του panionianea.gr. Μεταξύ άλλων και οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού Θανάσης Παπαγεωργίου και Παναγιώτης Μακρύλλος.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ και ο 23χρονος μέσος μίλησαν στην κάμερα του panionianea.gr τόσο για το γεγονός της Πανιώνιας εκδήλωσης, όσο φυσικά και για τους στόχους της ομάδας, αλλά και για την κλήρωση στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Παπαγεωργίου:

Για την εκδήλωση του panionianea.gr: "Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση σας. Όλα τα παιδιά χαιρόμαστε όταν μας καλούν σε γιορτές, θέλουμε να είμαστε κοντά στον κόσμο. Πόσο μάλλον σε ανθρώπους σαν εσάς που ασχολείστε με την ομάδα, γράφετε για την ομάδα και στηρίζετε την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι και εγώ προσωπικά".

Για την δύσκολη κλήρωση με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: "Περιμέναμε πως και πως την κλήρωση του Κυπέλλου. Ξέραμε ότι στα ημιτελικά δεν υπήρχε εύκολος αντίπαλος. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Όλα τα παιδιά θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Για τους στόχους της ομάδας: "Έχουμε δύο παιχνίδι πριν το ματς του Κύπελλο. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους για να τερματίσουμε στην 5η θέση, που είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και όλα τα παιδιά μαζί θα τα καταφέρουμε".

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Μακρύλλος:

Για την Πανιώνια εκδήλωση:
"Νιώθω καλά που είμαι εδώ. Σας ευχαριστώ που είμαι βρίσκομαι με
όλους εσάς και γιορτάζουμε αυτό το ιδιαίτερο γεγονός".

Για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: "Είναι μεγάλη επιτυχία που φτάσαμε στα ημιτελικά. Ο ΠΑΟΚ είμαι μεγάλη ομάδα, είναι μία ενδιαφέρουσα ομάδα. Ο Πανιώνιος έχει ποιότητα όμως, το προσωπικό, ο προπονητής, η ομάδα και μπορούμε να πάμε στον τελικό και μετά έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε τον τελικό".

Για την αισιοδοξία που βγάζει: "Έχω πίστη, το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και πολλά μπορούν να συμβούν. Όλα τα παιδιά αγαπούν το ποδόσφαιρο και αν το ευχαριστηθούμε μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Θανάση Παπαγεωργίου 



Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Παναγιώτη Μακρύλλου


Δεν υπάρχουν σχόλια