Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρη λάμψη στην Πανιώνια εκδήλωση της χρονιάς (photos)

Η φράση " Πανιώνια οικογένεια - Πανιώνια ατμόσφαιρα"  μπορεί να περιγράψει απόλυτα την  εκδήλωση του panionianea.gr, η οποία έ...

Η φράση "Πανιώνια οικογένεια - Πανιώνια ατμόσφαιρα" μπορεί να περιγράψει απόλυτα την εκδήλωση του panionianea.gr, η οποία έλαβε χώρα στο μουσικό μεζεδοπωλείο"Ερωφίλη" το βράδυ της Τρίτης (13/02).

Άκρως επιτυχημένη ήταν η Πανιώνια εκδήλωση της... χρονιάς, από την ιστοσελίδα panionianea.gr. Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά από νωρίς τον χώρο του καταστημάτος "Ερωφίλη", με την κυανέρυθρη βραδιά να... ζεσταίνεται αρκετά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της.

Το παρών έδωσαν αθλητές, προπονητές, έφοροι, "κυανέρυθροι" άνθρωποι, παλαίμαχοι του συλλόγου και φυσικά πολλοί φίλοι του Ιστορικού, οι οποίοι προσέφεραν ένα ξεχωριστό χρώμα.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλάμβανε κοπή πίτας, τιμητικές βραβεύσεις, κυανέρυθρα δώρα και διασκέδαση με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.

Οι βραβεύσεις:
  • H πρώτη βράβευση ήταν για την... μάνα του συλλόγου, τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, που όλα αυτά τα χρόνια τιμάει τον ελληνικό αθλητισμό με πάρα πολλά αθλήματα, έχοντας στο ενεργητικό του τεράστιες επιτυχίες. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος Άρης Μισαηλίδης.
  • Επόμενη βράβευση. Τα panionianea.gr τίμησαν τον Τάκη Χρυσοχόου για την διαχρονική προσφορά του στον σύλλογο, από όποιο πόστο και αν του έχει ζητηθεί.
  • Στη συνέχεια. Η ιστοσελίδα μας τίμησε τον σύνδεσμο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου για τη συνεχή προσφορά τους στον σύλλογο και το κοινωνικό τους έργο. Το βραβείο παρέλαβε ο γενικός γραμματέας των Παλαιμάχων Δημήτρης Χριστοδούλου.
  • Τέταρτη βράβευση. Τα panionianea.gr τίμησαν την ποδοσφαιρική ομάδα του Ιστορικού για τις επιτυχίες που προσφέρει τα τελευταία χρόνια και για την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το βραβείο παρέλαβε ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Δάρας.
  • Συνεχίζουμε τις βραβεύσεις, με τα panionianea.gr να τιμούν την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα και τις επιτυχίες που φέρνει στον σύλλογο. Ο προπονητής Άγγελος Τσίκληρας παρέλαβε το βραβείο.
  • Η συνέχεια άνηκε στο ανδρικό μπάσκετ, που επέστρεψε στην Α1, εκεί δηλαδή που ανήκει και αξίζει να βρίσκεται. Τα panionianea.gr τίμησαν το τμήμα του μπάσκετ στο πρόσωπο του αρχηγού της ομάδας Βαγγέλης Σακελλαρίου. Το βραβείο παρέλαβε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Σταύρος Αλευρογιάννης, με τον Σακελλαρίου να απευθύνει χαιρετισμό. 
  • Και μία ειδική βράβευση. Τα panionianea.gr τίμησαν την αγαπημένη όλων μας Κατερίνα, για την πίστη της στον Πανιώνιο και την ανιδιοτελή της αγάπη προς τον σύλλογο.
  • Τέλος, τιμήθηκε και ο Κωνσταντίνος Δραγούνης, ο οποίος επιμελήθηκε τα βίντεο της Πανιώνιας εκδήλωσης, τα οποία και πραγματικά τράβηξαν το ενδιαφέρον όλων!
Να σημειωθεί πως η πίτα που κόπηκε είχε πέντε φλουριά, τα οποία φυσικά αντιστοιχούσαν σεόμορφα δώρα για τους τυχερούς!

Εμείς από την μεριά μας, όλη η ομάδα του panionianea.gr, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τους προέδρους από όλα τα τμήματα του Πανιωνίου, τους έφορους, τους αθλητές και φυσικά όλον τον απλό Πανιώνιο κόσμο και αναγνώστες της σελίδας μας, οι οποίοι μας αγκάλιασαν και μας αγκαλιάζουν καθημερινά.

Όλοι μαζί ζήσαμε μία μοναδική κυανέρυθρη βραδιά και στο σύντομο μέλλον να είστε σίγουροι πως θα υπάρξουν ανάλογες Πανιώνιες εκδηλώσεις!

*Εντός των επόμενων ωρών θα δημοσιευθούν πλούσια φωτογραφικά ρεπορτάζ από την κυανέρυθρη εκδήλωση, με όλα όσα συνέβησαν και τους πρωταγωνιστές σε... πολλές εικόνες, αλλά και βίντεο!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες: Κατερίνα Κοντού, Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια