Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αυτό που θέλουμε»

Ο μέσος του Πανιωνίου, Κυριάκος Σαββίδης -με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova- μίλησε για τους Ρισβάνη και Γιαννιώτη που θα τους έχει α...

Ο μέσος του Πανιωνίου, Κυριάκος Σαββίδης -με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova- μίλησε για τους Ρισβάνη και Γιαννιώτη που θα τους έχει αντίπαλους το Σάββατο, αλλά και για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστερι.

Αναλυτικά είπε:

Για το ότι θα βρει απέναντί του τον Γιαννιώτη και τον Ρισβάνη: "Με τα παιδιά έχουμε μια πολύ καλή σχέση από πέρυσι, το κλίμα ήταν καταπληκτικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίκτες έρχονται, παίκτες φεύγουν, ο καθένας ακολουθεί το δρόμο του. Θα είμαστε αντίπαλοι και ο καλύτερος ας κερδίσει". 



Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: "Νομίζω πως θα είναι τελείως διαφορετικό το ματς σε σχέση με πέρυσι. Ο Ατρόμητος δείχνει να είναι πολύ καλύτερος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αν εμείς είμαστε καλοί θα πάρουμε αυτό που θέλουμε γιατί θεωρώ πως είμαστε πολύ καλή ομάδα".

Για το ότι ο Ατρόμητος είναι στην πρώτη θέση: "Έχουν να δεχθούν γκολ αρκετά ματς. Νομίζω πως είναι πολύ σφικτή η άμυνά τους, κυρίως με τους Έλληνες που παίζουν μαζί, έχουν δέσει πολύ καλά όλα τα παιδιά. Θεωρώ πως λίγο και η τύχη τους έχει βοηθήσει να μην δεχθούν γκολ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που το παρακολούθησα. Αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αυτό που θέλουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια