Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γράφουν και για Ταρέμι οι Ιρανοί! (video)

Στα αθλητικά ΜΜΕ του Ιράν το όνομα του Πανιωνίου τις τελευταίες μέρες παίζει σχεδόν σε καθημερινή βάση. Εκτός από το θέμα μεταγραφής τ...

Στα αθλητικά ΜΜΕ του Ιράν το όνομα του Πανιωνίου τις τελευταίες μέρες παίζει σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Εκτός από το θέμα μεταγραφής του Χατζισαφί, αλλά και το θέμα παραμονής του Μασούντ, οι Ιρανοί δημοσιεύουν πως οι κυανέρυθροι δείχνουν ενδιαφέρον για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Μεχντί Ταρέμι, ή αλλιώς «Ιμπραίμοβιτς του Ιράν», όπως τον αποκαλούν στη χώρα του.

Ο 25χρονος επιθετικός θεωρείται από τους κορυφαίους παίκτες στο πρωτάθλημα του Ιράν, ενώ οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας έχουν ως αποτέλεσμα να ανέβουν οι μετοχές του.

Από το 2004 αγωνίζεται στην Περσέπολις, στην οποία μετράει περισσότερα από 40 γκολ σε περίπου 80 συμμετοχές! Έχει αναδειχθεί ο πρώτος σκόρερ τις δύο τελευταίες σεζόν στο Ιράν!

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, δημοσιεύματα του Ιράν, ο Μασούντ έχει πει πολύ καλά λόγια στους κυανέρυθρους για την αξία του Ταρέμι, ενώ το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή έχει "παίξει" και για άλλες ομάδες, όπως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως δεν αποτελεί εύκολη περίπτωση, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Περσέπολις και θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ομάδα του για να μπορέσει να φύγει.




Δεν υπάρχουν σχόλια