Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κορυφαίοι!

Γράφει ο Λουζιτανός... Ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια της σεζόν ήταν αυτό της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Ένα πραγματικό ντέρμπυ, μια με...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια της σεζόν ήταν αυτό της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Ένα πραγματικό ντέρμπυ, μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που είναι άκρως επικίνδυνη, διαθέτει παίκτες με ποιότητα και έχει κόψει βαθμούς από πολλούς φέτος. Μια νίκη που ήρθε με πολύ καλή απόδοση των κυανέρυθρων σε κάποια διαστήματα του αγώνα, με ένα Μασούρα που βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι και κουβαλά πλέον αυτοπεποίθηση, με το Μασούντ που είχε πολλά κέφια και έκανε ένα από τα πιο μεστά παιχνίδια του, το Μπεν που γύρισε κεφάτος από τις εθνικές του υποχρεώσεις και το Γεσίλ που αν συνεχίσει να δουλεύει είναι απλά θέμα χρόνου να βρει το πρώτο του γκολ (πιστεύω το ματς με τον Παναθηναϊκό προσφέρεται για μια καλή αρχή).

Με εξαίρεση το αρχικό 20λεπτο, το παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο, με πολλές φάσεις, ειδικά μέχρι το 2-0. Το κέντρο μας έδειξε λίγο κουρασμένο στη συνέχεια, ή απλά εφησυχασμένο από το σκορ και δεν έπιασε αμυντικά τα επίπεδα απόδοσης που έχει συνήθως. Ο Μιλόγεβιτς έκανε σωστές διορθωτικές κινήσεις και θωράκισε όσο μπορούσε την ομάδα. Αν είχε γίνει και το 3-1 δεν θα είχαμε άγχος στο τέλος, αλλά οι 3 βαθμοί ήρθαν, παραμένουμε στη 2η θέση και σχεδόν και μαθηματικά έχουμε εξασφαλίσει την θέση μας στην 5άδα.

Με θετικό αποτέλεσμα, μάλιστα, στον ερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, βάζουμε σοβαρή υποψηφιότητα για να τερματίσουμε 2οι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αλλά όπως και να έχει είναι μεγάλη επιτυχία το ότι η ομάδα έχει εξασφαλίσει τους πρωταρχικούς στόχους της ήδη 4 αγωνιστικές πριν το τέλος και πλέον παίζει για το ό,τι καλύτερο! Η φετινή ομάδα δικαίως συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις κορυφαίες όλων των εποχών για τον Πανιώνιο. Μια επιτυχία που πρέπει να αποδοθεί σε όλους τους συντελεστές τις, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φυσικά τον κόσμο.

Πλέον, η 2η επιτυχία θα αναχθεί στην εξασφάλιση και τυπικά, της άδειας για τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και η ανανέωση κρίσιμων συμβολαίων, ιδίως για τις περιπτώσεις Μασούντ, Μπεν, Ρισβάνη και Μιλόγεβιτς.

Ό,τι και να γίνει, δε θα στερήσει τίποτε από το φετινό θαύμα, τη συνέχεια του οποίου αναμένουμε την Πέμπτη στη Λεωφόρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια