Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες...

Με στόχο τη νίκη θα αντιμετωπίσει σήμερα (02/04,15:00) ο Ιστορικός τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. ...

Με στόχο τη νίκη θα αντιμετωπίσει σήμερα (02/04,15:00) ο Ιστορικός τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες, μετά την ήττα της Τούμπας και άπαντες στο στρατόπεδο του Πανιωνίου είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του για ένα ακόμη ματς τον τραυματία Ταξιάρχη Φούντα, αλλά και τον τιμωρημένο Βαγγέλη Οικονόμου. Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψε ο Λάμπρου, ο οποίος είχε μείνει εκτός από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που αποτελούν την αποστολή του Ιστορικού για το ματς με τον Ατρόμητο:
Πλιάτσικας, Τασουλής, Μουκτάρης, Κόρμπος, Μπάλλας, Λάμπρου, Γκιοατά, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Μασούντ, Σαββίδης.

Όσον αφορά την πιθανότερη αρχική ενδεκάδα, αυτή αναμένεται να είναι η εξής: Γιαννιώτης, Βλάχος, Γκιοατά, Ρισβάνης, Tασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Μπεν, Μασούντ, Γεσίλ.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 15:00, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο καλό θα είναι να φέρει και από ένα παιχνίδι μαζί του, για τα παιδιά προσφύγων. Η παράδοση των παιχνιδιών θα γίνεται στις θύρες του γηπέδου. Μάλιστα, όπως αποφάσισε η ΠΑΕ, προσφυγόπουλα θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές και διαιτητές, κατά την είσοδο των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια