Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στον Ερασιτέχνη το τμήμα μπάσκετ

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, αφού διεύψεσε πως έχει έρθει σε επαφές με επενδυτή, ενημέρωσε πως θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Α2, βασιζό...

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, αφού διεύψεσε πως έχει έρθει σε επαφές με επενδυτή, ενημέρωσε πως θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Α2, βασιζόμενος στον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το Δ.Σ. του Πανιωνίου ΓΣΣ, με ομόφωνη απόφασή του, έκανε αποδεκτή την πρόταση μελών του Συλλόγου μας για την ανάληψη της ευθύνης της πορείας του τμήματος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, αγωνιστικά και οικονομικά. Μετά την επιτυχία της άμεσης ανόδου στην Α2 κατηγορία, ξεκινάμε τη νέα συνεργασία με σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης από μηδενική βάση. Ευχή όλων μας είναι να στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα αυτό.

Το ποδόσφαιρο μαζί με το μπάσκετ είναι οι στυλοβάτες επιτυχιών του Πανιωνίου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν οι κ.κ. Χ. Βουζουνεράκης, Χ. Δάρρας, Ι. Μπίρης, Ι. Παππάς, Π. Συρίγος, Α. Στρογγυλάκης, Α. Χριστόπουλος και θα είμαστε όλοι δίπλα τους. Το Δ.Σ. του Πανιωνίου ΓΣΣ”.

Να σημειωθεί πως η ανακοίνωση ήρθε την ώρα που τα σενάρια των τελευταίων ημερών ήθελαν τη διοικούσα επιτροπή που «έτρεχε» φέτος τον Πανιώνιο να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με επενδυτή, για να αναλάβει το τμήμα, με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη όμως να τονίζουν πως δεν υπήρξε τελικά επαφή.

Η διάψευση...
Διαβάστε τι ανέφερε και η ανακοίνωση, με την οποία ο Πανιώνιος διέψευσε τα σενάρια με τον επενδυτή:

"Μετά το χθεσινό Δ.Σ. του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ, που ορίστηκε, ανέλαβε το δύσκολο έργο για το χτίσιμο του νέου Πανιωνίου, σε υγιείς βάσεις, οικονομικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Κάθε δημοσίευμα που αφορά την εμπλοκή επενδυτή ή επενδυτών στηνπαραπάνω διαδικασία δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα.Είναι λυπηρό, ειδήσεις χωρίς καμμία υπόσταση, να εμπλέκουν τον Ιστορικότερο Σύλλογο της Ελλάδας και επώνυμους επιχειρηματίες σε διάφορα σενάρια.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας προκειμένου ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., να είναι ανταγωνιστικός στο Πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Η Διοικύσα Επιτροπή Μπάσκετ
του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ."

Δεν υπάρχουν σχόλια