Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μισός» στην Τούμπα!

Με πολλές αλλαγές θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off. Πιο συγκεκ...

Με πολλές αλλαγές θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Καραμάνος έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και θα είναι εκτός για το ματς της Πέμπτης, ενώ o Καρίμ Ανσαριφάρντ ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό και θα απουσιάσει για περίπου 10 ημέρες. Κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο των play off, ενώ την Τετάρτη (24/05) θα αναχωρήσει για το Ιράν.

Επίσης, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός για 3-4 ημέρες, και έτσι δεν θα βρίσκεται ούτε αυτός στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη ενόψει Τούμπας.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του Πανιωνίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Βλάχου και Οικονόμου, με τον πρώτο να έχει συμπληρώσει κάρτες και τον δεύτερο να αποβάλλεται στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Θυμίζουμε πως ο Μπακασέτας έχει τεθεί στο περιθώριο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το επίπεδο δυσκολίας, με βάση τις πολλές βασικές απουσίες, θα είναι μεγάλο για τον Ιστορικό στην Τούμπα.

1 σχόλιο

  1. Κόουτς είναι μια ευκαιρία να κανεις δοκιμές σε μια δύσκολη έργα να δεις και τα υπόλοιπα παιδιά τι μπορούν να προσφέρουν για να έχεις μια ποιο αποκρυσταλλωμένη άποψη για το μέλλον τους αυτό το παιχνίδι που περιμένουμε πιο πολύ είναι στον ναό το τελευταίο με την Κούλα.ΠανιωνιοςΝεμεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή