Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προτάθηκε ο Κονέ

Την περίπτωση του Εμανουέλ Κονέ εξετάζουν στον Πανιώνιο. σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr . Ένα ακόμη όνομα ποδοσφαιριστής προ...

Την περίπτωση του Εμανουέλ Κονέ εξετάζουν στον Πανιώνιο. σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr.

Ένα ακόμη όνομα ποδοσφαιριστής προστέθηκε στην μεταγραφική λίστα των ανθρώπων του Πανιωνίου, για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για τον Εμανουέλ Κονέ, η περίπτωση του οποίου προτάθηκε στους κυανέρυθρους, με τους ανθρώπους του Ιστορικού να την εξετάζουν με ενδιαφέρον.

Ο 29χρονος άσος αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου, δηλαδή εκεί που αγωνίζεται και ο Τάσος Μπακασέτας. Διαθέτει καλή πάσα, είναι καλός στην εκτέλεση των στημένων φάσεων, ενώ διαθέτει και μεγάλη εμπειρία τόσο από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όσο και από την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στο ρουμανικό πρωτάθλημα, στο γαλλικό,ενώ το 2013 τον έφερε στην Ελλάδα ο Λεβαδειακός, με τον οποίο σε δύο χρόνια μέτρησε 43 συμμετοχές και 11 γκολ. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Football League με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ήταν από τους πρωταγωνιστές τόσο της ομάδας του όσο και του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


1 σχόλιο

  1. Ειναι παικταρας , τον θυμαμαι απο την ΛΕΙΒΑΔΙΑ . Παρτε τον με κλειστα ματια . Με σωστη προετοιμασια, κινητρο και ενα τιμιο συμβολαιο , ειμαι σιγουρος οτι θα προσφερει στονν Ιστορικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή