Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα... Κυπέλλου!

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και πλέον στον Πανιώνιο στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλ...

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και πλέον στον Πανιώνιο στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη (16/12, 15:00).

Οι κυανέρυθροι γυμνάστηκαν την Τρίτη (15/12) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και μετά το τέλος της προπόνηση ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή για το Ηράκλειο, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Πινιώτης, Ποζατζίδης, Μπακασέτας, Μπλέτσας, Ντουρμισάι, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Κώστας Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Πολίμος.

Εκτός για λόγους ξεκούρασης έμειναν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έως τ΄'ωρα μετρούν πολλά χιλιόμετρα στο ενεργητικό τους. Ο λόγος για τους: Ολιβιέ Μπουμάλ, Βαλεντίνος Βλάχος, Μανώλης Σιώπης, Σωκράτης Διούδης, Δημήτρης Χατζηισαϊας, Γιώργος Μασούρας.

O Tάσος Καραμάνος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα. Πάντως, το ιατρικό τιμ του Πανιωνίου εκφράζει την αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος για το ματς του Περιστερίου με τον Ατρόμητο.

Να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος με νίκη ή ισοπαλία θα τερματίσει πρώτος στον 2ο Όμιλο του Κυπέλλου, ενώ σε περίπτωση ήττας θα βγει δεύτερος. Φυσικά έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση.



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια