Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να αποδείξω σε όλους ότι είμαι ακόμα εδώ» (video)

Πανευτυχής είναι ο Γιώργος Διαμαντόπουλος για την επιστροφή του στον Πανιώνιο. Ο έμπειρος άσος, με τοποθέτηση του στην προσωπική του σε...

Πανευτυχής είναι ο Γιώργος Διαμαντόπουλος για την επιστροφή του στον Πανιώνιο.

Ο έμπειρος άσος, με τοποθέτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, μίλησε για το γεγονός πως θα φορέσει ξανά τα κυανέρυθρα του Ιστορικού, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΑΕ Χάρη Σταμούλη, τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, αλλά και τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Αναλυτικά:

"Ήταν όνειρο για εμένα να ξαναπαίξω στον Πανιώνιο και να με δουν η γυναίκα μου και το παιδί μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κύριο Σταμούλη, αλλά και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Πάνω απ’ όλα ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ’ έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πάρα πολλά στον μπασκετικό Πανιώνιο και όχι μόνο τον κύριο Θεοδωρίδη. Έναν άνθρωπο που το 2003 σε μια εξίσου δύσκολη στιγμή συνέβαλε τα μέγιστα για να σωθεί η ομάδα έτσι και τώρα είναι παρών! Για μένα είναι δεύτερος πατέρας και του χρωστάω πολλά!

Επιστρέφω μετά από 10 χρόνια όχι για πλάκα αλλά για να αποδείξω σε όλους ότι είμαι ακόμα εδώ. Σίγουρα είμαι πιο πίσω από τους άλλους παίχτες όμως θα δουλέψω πολύ σκληρά ώστε μέσα σε 20 μέρες να είμαι έτοιμος να κάνω αυτά που πρέπει.

Ο Πανιώνιος ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο που θα μπορούσα να έχω μπασκετικά αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι ο κόσμος με θυμάται σε μεγάλες στιγμές, θα προσπαθήσω μέσα πάντα από την ομάδα και με γνώμονα μόνο το καλό της ομάδας να τους θυμίσω πολλά.

Η ομάδα φτιάχτηκε αργά και σίγουρα πρέπει να σηκωθεί γρήγορα. Έχει πολύ καλό προπονητή και είμαι σίγουρος με τη βοήθεια του κόσμου και αρχή γενομένης από το Σάββατο (22/11) θα τα καταφέρει.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟ τον κόσμο για την αγάπη του και ανυπομονώ να ξαναπατήσω το παρκέ στο αγαπημένο μου γήπεδο".



*Διαβάστε ΕΔΩ την είδηση της επιστροφής του Διαμαντόπουλου στον Ιστορικό.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο