Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η μεγάλη επιστροφή του αρχηγού!

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος επέστρεψε στον Ιστορικό. Μία επιστροφή που τόσο ο ίδιος, όσο και ο κόσμος του Πανιωνίου ήθελαν και προσδοκούσα...

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος επέστρεψε στον Ιστορικό. Μία επιστροφή που τόσο ο ίδιος, όσο και ο κόσμος του Πανιωνίου ήθελαν και προσδοκούσαν, πλέον ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα. Στη πλατεία θα κλείσει τη καριέρα του ο Διαμαντόπουλος, δεν παίζει με Κόροιβο.

Ο Μπομπέρ που αγαπήθηκε όσο λίγοι στη Νέα Σμύρνη καλείτε μέσα από την εμπειρία και το ταλέντο του να βοηθήσει τον Ιστορικό στη δύσκολη μάχη που δίνει στο πρωτάθλημα της Α1.

Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του 34χρονου γκαρντ στους Κυανέρυθρους. Η πρώτη ήταν το 1999 όπου διήρκεσε μέχρι το 2003 και η δεύτερη τη σεζόν 2004-2005.

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Παπάγου, Ολυμπιακό, Κολοσσό Ρόδου, Μαρούσι, ενώ, έχει περάσει και από Ισπανία, Ιταλία και Ρωσία. 

Πέρσι έπαιξε στην Δόξα Λευκάδας και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α2.

Ο πολύπειρος γκαρντ είναι γνωστός για τα κατορθώματα του αλλά και για για την μεγάλη αγάπη που έχει στον Πανιώνιο, καθώς επίσης και το τατουάζ που κοσμεί τη γάμπα του, το οποίο αποτελείτε από έναν πάνθηρα και το σήμα του Ιστορικού.

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, θα κλείσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη και ο Προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν θα τον έχει στη διάθεση του στον αυριανό αγώνα(22/11, με Κόροιβο Αμαλιάδας) αλλά στον επόμενο με τον Άρη στο κλειστό της Αρτάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του παίκτη από την Κυανερυθρη ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο. Δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Κόροιβο (Σάββατο 22/11).

Η διοίκηση αναγνώρισε τη μεγάλη προσφορά του 34χρονου αθλητή στο σύλλογο και σεβάστηκε την επιθυμία του ιδίου να ολοκληρώσει την αγωνιστική σταδιοδρομία, στην αγαπημένη του ομάδα. Παράλληλα, η ΚΑΕ ευχαριστήσει τον πρώην αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη -και γνωστό φίλαθλο του Πανιωνίου-, Δημήτρη Θεοδωρίδη, για τη μεσολάβηση και τη συμβολή του, στην επίτευξη της συμφωνίας".

Συντάκτης: Ανδρέας Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια