Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόλεμαν ο... Πάνθηρας! (photos)

Ο Ουίλιαμ Κόλεμαν μπορεί να βρίσκεται λίγο καιρό στον Πανιώνιο, ωστόσο φαίνεται πως ήδη έχει δεθεί σημαντικά με τον σύλλογο. Ο Αμερικ...

Ο Ουίλιαμ Κόλεμαν μπορεί να βρίσκεται λίγο καιρό στον Πανιώνιο, ωστόσο φαίνεται πως ήδη έχει δεθεί σημαντικά με τον σύλλογο.

Ο Αμερικανός σέντερ έδωσε το παρών στον αγώνα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού με Ηρόδοτο στο κλειστό της Αρτάκης και έδειξε να... ζει πολύ έντονα την εξέλιξη του αγώνα.

Ο 26χρονος αθλητής χειροκροτούσε συνεχώς τις προσπάθειες των κυανέρυθρων κοριτσιών, ενώ διαμαρτυρήθηκε έντονα σε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών κατά του Πανιώνιου.

Στο φινάλε το αγώνα ο Κόλεμαν, μαζί με τους υπόλοιπους φιλάθλους του Ιστορικού, πανηγύρισε έντονα τη νίκη της ομάδας, ενώ και οι περισσότερες αθλήτριες του Πανιώνιου έσπευσαν να τον χαιρετήσουν.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι και οι φίλοι του Πανιωνίου οι οποίοι έσπευσαν προς τον Αμερικανό άσο και τον καλωσόρισαν στον σύλλογο, ενώ τον συνεχάρησαν και για τη νίκη του Ιστορικού επί του Κόροιβου Αμαλιάδας.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από τον φακό του panionianea.gr, με τον Κόλεμαν να... ζει έντονα τον αγώνα!








Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Φωτογραφίες από τον Παναγιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια