Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βάσσος: «Ο κόσμος μας είναι ο όγδοος παίκτης»

Ο προπονητής της ομάδας Πόλο του Πανιωνίου Αλέκος Βάσσος μίλησε στην ιστοσελίδα waterpolonews για την φετινή ομάδα, την προετοιμασία με τ...

Ο προπονητής της ομάδας Πόλο του Πανιωνίου Αλέκος Βάσσος μίλησε στην ιστοσελίδα waterpolonews για την φετινή ομάδα, την προετοιμασία με τους κυανέρυθρους, τους στόχους του Πανιωνίου για τη σεζόν που ξεκινά και τη σημασία του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο φετινός Πανιώνιος έχει το ίδιο προφίλ με πέρσι. Έχουμε δηλαδή μια πολύ νεανική ομάδα και φέτος ρίξαμε κι άλλο τον μέσο όρο ηλικίας.

Έχουμε αρκετά νέα παιδιά με πολύ όρεξη, κάνουμε 8 με 10 προπονήσεις την εβδομάδα. Δουλεύουμε 100% επαγγελματικά με προπονήσεις πρωί-βράδυ και γυμναστήριο.

Ευελπιστούμε λοιπόν ότι θα καταφέρουμε να διεκδικήσουμε μια θέση καλύτερη από την περσινή.»

Αυτός δηλαδή είναι και ο στόχος σας;

«Στόχος μας όπως είπα είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την περσινή χρονιά. Υπενθυμίζω ότι πέρσι βγήκαμε όγδοοι. Επειδή βέβαια έχουμε αρκετά νέα παιδιά δεν μπορούμε να έχουμε 100% εικόνα.

Στην ομάδα μας θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος παιδιά όπως ο Νικήτας Παρασκευόπουλος, ο Άγγελος Φώσκολος και ο Διονύσης Θεοδόσης. Μαζί με τους Καρακάση και Βέκκο που ήταν και πέρσι αλλά και τον Αθυμαρίτη που παρότι είναι 97αρης των υπολογίζω πολύ, συν τους πολύπειρους Κοκκάλα και Θωμάκο και τους υπόλοιπους αθλητές μας μπορώ να πω ότι θα κάνουμε ένα καλό σύνολο.»

Επειδή οι φίλαθλοι του Πανιωνίου φτιάχνουν πάντα μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, ευελπιστείτε στην βοήθεια του κόσμου;

«Ο κόσμος μας είναι ο όγδοος μας παίκτης. Η ομάδα μας δείχνει πολύ ορεξάτη, οι αθλητές κάνουν μεγάλη προσπάθεια.»

Οπότε μπορείτε να πείτε ότι είστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος;

«Ναι είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό πόλο. Όπως και πέρσι που παλεύαμε όλα τα παιχνίδια γεγονός που άρεσε στον κόσμο, έτσι και φέτος θα κάνουμε το ίδιο. Το μπάτζετ παραμένει χαμηλό και συνεχίζουμε στην κατεύθυνση της ανάδειξης παικτών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια