Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην Εθνική ο Τασουλής!

Στην Εθνική ανδρών κλήθηκε από τον Κλαούντιο Ρανιέρι ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Χρήστος Τασουλής. Ο 23χρονος αριστερός μπακ του Ιστ...

Στην Εθνική ανδρών κλήθηκε από τον Κλαούντιο Ρανιέρι ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Χρήστος Τασουλής.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ του Ιστορικού πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική σεζόν με την κυανέρυθρη φανέλα και αυτό΄όπως είναι λογικό δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο.

Έτσι, ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής αποφάσισε να καλέσει τον άσο του Πανιωνίου για τον αγώνα της Εθνικής με τη Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του EURO 2016 και το φιλικό με τη Σερβία,

Ο Τασουλής αποκτήθηκε το Καλοκαίρι που μας πέρασε από τον Φωστήρα και έως τώρα έχει αποδειχθεί "λίρα εκατό" για τον Πανιώνιο, με τις πάρα πολύ καλές εμφανίσεις του.

Φυσικά η κλήση του 23χρονου ποδοσφαιριστή στην Εθνική ανδρών αποτελεί και μία δικαίωση για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Ιστορικό με τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Έτσι, ο Τασουλής συνεχίζει φέτος να ζει το όνειρο του, καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να καθιερωθεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με τον Πανιώνιο και τώρα θα φορέσει και τα "γαλανόλευκα" της Εθνικής ομάδας!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΗ ΣΚΛΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑΤΟΥ.ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΑΘΛΗΤΗ .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑΣΕ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕΣΩ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή