Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε...

Την ήττα με 61-65 από τον ΠΑΟΚ γνώρισε στο κλειστό της Αρτάκης ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή πάλεψε τον αγώνα ως το φινάλ...

Την ήττα με 61-65 από τον ΠΑΟΚ γνώρισε στο κλειστό της Αρτάκης ο Πανιώνιος.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή πάλεψε τον αγώνα ως το φινάλε, προσπάθησε σε όλη την διάρκεια του 40λεπτου για να φτάσει στη νίκη, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό και έτσι γνώρισε μία ακόμη ήττα.

Με τον Πανιώνιο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ο Λουκ Χάνκοκ, ο οποίος σημείωσε 7 πόντους, ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Κορόλεφ με 20 πόντους.

«Νικητής» σε ένα ακόμη ματς ο κόσμος του Ιστορικού που γέμισε το κλειστό και με ατέλειωτο τραγούδι στάθηκε για μία ακόμη φορά στο πλευρό της ομάδας.


Το παιχνίδι

Στα πρώτα 20 λεπτά ο Πανιώνιος ήταν αρκετά καλός στο παρκέ, με τους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή να κοντράρουν στα ίσια τον δυνατό τους αντίπαλο και στην μεγαλύτερη διάρκεια να έχουν τον έλεγχο του ρυθμού.

Το σκορ της πρώτης περιόδου ήταν 18-18, ενώ στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 33-35. Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν ο Κορόλεφ, με τους Ξανθόπουλο και Προύτι να ακολουθούν.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Αλεξανδρή υπέπεσαν σε αρκετά λάθη σε άμυνα και επίθεση και έτσι ο ΠΑΟΚ τα εκμεταλλεύτηκε και στο τέλος του δεκαλέπτου πήρε προβάδισμα 8 πόντων (38-46).

Στην τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος πάλεψε να γυρίσει το ματς, κάποια στιγμή πήρε και το προβάδισμα, όμως στο φινάλε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σίγουρα είναι πιο έμπειρη και γεμάτη ομάδα, αντέδρασε σωστά και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με το τελικό 61-65.

*Στο γήπεδο βρέθηκαν και περίπου 50 φίλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι χωρίς αστυνομικές δυνάμεις έκατσαν δίπλα στους φίλους του Ιστορικού.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 33-35, 38-46, 61-65

Πανιώνιος (Αλεξανδρής): Ξανθόπουλος 10, Βεργίνης 4, Γουντς 5, Προύιτ 10, Στρναντ 3, Κουκουλάς, Κορόλεβ 20, Χάνκοκ 7, Φιτζπάτρικ 2.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χαραλαμπίδης 11, Δέδας, Κάρτερ 9, Βον 17, Όντουμ 9, Λάνγκφορντ 4, Τσόχλας 5, Κακαρούδης 4, Σαλούστρος 6.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ESY POTE PROLABES NA TO GRAPSEIS TO ARTHRO MEXRI PRIN LIGO GIPEDO ISUN,
    TELOS PADWN O XANKOK THA GINEI MEGALOS PANIONIOS..


    YG: DIOKSTE FILZPATRICK, STRANT..opiodipote kai na parete kaliteros tha eine....oso prolabenume

    ΑπάντησηΔιαγραφή