Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρώτη νίκη για τον Ιστορικό!

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ πήρε ο Ιστορικός, όπου επικράτησε με 74-69 του Κόροιβου Αμαλιάδας στο κατάμεστο κ...

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ πήρε ο Ιστορικός, όπου επικράτησε με 74-69 του Κόροιβου Αμαλιάδας στο κατάμεστο κλειστό της Αρτάκης.

Οι παίκτες του Πανιώνιου ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην πρώτη τους επιτυχία, έβγαλαν πάθος και μαχητικότητα μέσα στο παρκέ και δίκαια κατάφεραν να πάρουν το «ροζ φύλλο αγώνα».

Ηγέτης και πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικό ήταν ο Κορόλεφ, ο οποίος πέτυχε 23 πόντους, τον ακολούθησαν οι εξαιρετικοί Βεργίνης και Γούντς με 14 πόντους.

Συγκλονιστική παρουσία από τον κόσμο του Ιστορικού σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, με τους Πάνθηρες να μην σταματούν δευτερόλεπτο να ενθαρρύνουν με το τραγούδι τους την ομάδα του Αλεξανδρή.

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή στο πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε να έχει άγχος για να καταφέρει να πάρει τη νίκη, που τόσο πολύ ήθελε, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να έχουν το προβάδισμα με 14-18.

Στην δεύτερη περίοδο οι κυανέρυθροι βρήκαν καλύτερα τα πατήματα τους στο παρκέ, οι Κορόλεφ και Κόλεμαν και Γούντς έδωσαν λύσεις στην επίθεση και έτσι ο Ιστορικός κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ. Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν 44-37.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και με αρκετά κερδισμένα επιθετικά ριμπάουντ κατάφεραν να περάσουν εκ νέου μπροστά στο σκορ.

Όμως με αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά της περιόδου, ο Πανιώνιος μπόρεσε με τρίποντο του Βεργίνη να πάρει προβάδισμα ενός πόντου (53-52).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει και διψήφια διαφορά στο σκορ, μέχρι και έντεκα πόντων (63-52), όμως στα τελευταία δύο λεπτά ο Κόροιβος ανέβασε την απόδοση του και μείωσε ξανά την διαφορά και στους τρεις πόντους.

Ο ηγέτης του Ιστορικού όμως, Κορόλεφ, με τρίποντο 26 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ανέβασε την διαφορά για τον Πανιώνιο στους έξι πόντους (72-66). Η απάντηση του Κόροιβου ήταν άμεση, με τον Λόουερι να πετυχαίνει τρίποντο και να στέλνει ξανά το ματς σε διαφορά τριών πόντων.

Ο Κορόλεφ ξανά με εύστοχες βολές και εν συνεχεία η σωστή κυανέρυθρη άμυνα έδωσαν στον Πανιώνιο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Τελικό σκορ 74-69 και αποθέωση από τον συγκλονιστικό κόσμο της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 14-18, 39-35, 53-52, 74-69

*Τραυματίας αποχώρησε ο Προύιτ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλεξανδρής): Ξανθόπουλος 7, Βεργίνης 14 (2), Σπυρόπουλος, Στρναντ 2, Μοτσενίγκος, Γουντς 14, Κόλεμαν 6, Κορόλεφ 23 (2), Προύιτ, Χάνκοκ 8 (1)

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Μαρκόπουλος): Ματζετ, Λόουερι 20 (1/3 τριπ., 8 ριμπάουντ), Γιαννακίδης 8(2), Αγγελόπουλος 5(1), Παπαπέτρου, Βασίλιεβιτς 5(1), Κανονίδης 2, Γκάρετ 8 (11 ριμπάουντ), Ρούμπιο 21, Γαλιώτος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια