Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θωμάκος: «Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο...»

Σπουδαία και δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Πανιωνίου επί της Χίου ο Γιάννης Θωμάκος. Ο αρχηγός της ομάδας Πόλο του Ιστορικού, με τοποθ...

Σπουδαία και δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Πανιωνίου επί της Χίου ο Γιάννης Θωμάκος.

Ο αρχηγός της ομάδας Πόλο του Ιστορικού, με τοποθέτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά με νόημα πως "...όσοι μας έχουν για πρώτο ή δεύτερο φαβορί για υποβιβασμό λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο".

Αναλυτικά:

"Σπουδαία, πολύτιμη και πέρα για πέρα δίκαιη νίκη για την ομάδα μας στο 1ο εντός έδρας κόντρα στην πολύ καλή ομάδα της Χίου. Σ ένα ματς ντέρμπι, με πολύ ένταση και χωρίς τους φανατικούς οπαδούς μας στο πλευρό μας λόγω τιμωρίας (κεκλεισμένων θυρών) από πέρυσι η ομάδα μας κυνήγησε τη νίκη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τελικά την πήρε.

Για να προλάβω κάποιους που θα μιλήσουν για τη διαιτησία, αν κάποιος αδικήθηκε σήμερα αυτός ήταν ο Πανιώνιος και όποιος είδε το ματς θα συμφωνήσει μαζί μου (κάποιοι παίχτες της Χίου χτύπησαν νεαρούς παίχτες της ομάδας μου εκτός φάσης αλλά δεν αποβλήθηκαν και επίσης μετά την αποβολή χωρίς αντικατάσταση του τερματοφύλακα τα σφυρίγματα ήταν τουλάχιστον 70-30 υπέρ της Χίου).

Τέλος να πω σ αυτούς που μας έχουν πάλι (όπως και πέρυσι) 1ο ή 2ο φαβορί για να πέσουμε ότι νωρίς νωρίς θ αρχίσουν να καταπίνουν τη γλώσσα τους. αυτό το λένε ή επειδή δεν ξέρουν το άθλημα ή για να διαμορφώσουν κλίμα αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο...!!".

Δεν υπάρχουν σχόλια