Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να επιστρέψει στις νίκες...

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (20/10,19:30) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 7η αγωνισ...

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (20/10,19:30) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη και αυτή τη φορά θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την δύναμη της έδρας τους, ώστε να πάρουν τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς.

Ο τεχνικός Δημήτρης Τερεζόπουλος μπορεί να υπολογίζει κανονικά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ωστόσο δεν θεωρείται σίγουρο αν θα τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας, καθώς δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί για 90 λεπτά ο Αργεντινός.

Αντίθετα, ο Παύλος Μητρόπουλος τέθηκε εκτός αποστολής από τον Έλληνα τεχνικό, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και έτσι δεν θα μπορεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στο εν λόγω ματς.

Έτσι την θέση του Μητρόπουλου στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν οι Φουρλάνος και Γκίνη, ένας εκ των οποίων αναμένεται να πάρει θέση βασικού δίπλα στον Μανώλη Σιώπη στην μεσαία γραμμή.

Πιο αναλυτικά οι βασικοί 11 του Πανιωνίου αναμένεται να είναι οι: Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Γκέζος (ή Οικονόμου), Σιώπης, Γκίνη (ή Φουρλάνος), Μπούζας, Μπουμάλ, Κολοβός και Γιάννου.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας από τελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Παντίδος, Οικονόμου, Μ. Γκέζος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Σιώπης, Γκίνη, Φουρλάνος, Μπούζας, Ιμπαγάσα, Σμυρλής, Γιάννου, Μασούρας, Μπουμάλ, Φούντας, Κολοβός.

H προϊστορία είναι... κυανέρυθρη!
Ο Πανιώνιος έχει... σύμμαχο και την παράδοση στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιστορικός έχει χάσει μόλις μία φορά από τους Ηπειρώτες στο "σπίτι" του, μετρώντας αναλυτικά 14 νίκες, 6 ισοπαλίες (εκ των οποίων οι πέντε ήταν 0-0) και 1 ήττα.

Η αποστολή του ΠΑΣ 
Χωρίς τους Ντάσιο, Ίλιτς και Κοροβέση ταξίδεψε στην Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Ναδάλες, Ηλιάδης, Χαρίσης, Λίλα, Μανιάς, Σαπαλίδης, Αυγενικού, Σκόνδρας, Ακόστα, Κρητικός, Τζημόπουλος, Τσάβεζ, Τσουκαλάς, Γιάκος.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια