Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πειθαρχικό παράπτωμα για Μητρόπουλο, έμεινε εκτός αποστολής!

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Παύλος Μητρόπουλος και ο Δημήτρης Τερεζόπουλος τον άφησε εκτός αποστολής για τον εντός έδρας αγώνα με τ...

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Παύλος Μητρόπουλος και ο Δημήτρης Τερεζόπουλος τον άφησε εκτός αποστολής για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/10).

Όπως ενημέρωσε η κυανέρυθρη ΠΑΕ, ο προπονητής του Ιστορικού αποφάσισε να θέσει εκτός αποστολής τον αμυντικό μέσο της ομάδας και τον παρέπεμψε στον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Νίκο Ζαμάνη. Ο τελευταίος δέχθηκε την εισήγηση του Τερεζόπουλου και συγκάλεσε διοικητικό συμβούλιο για την Τρίτη 21 Οκτωβρίου, όπου και θα αποφασιστεί η ποινή που θα επιβληθεί στον ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής (19/10) ο τεχνικός του Ιστορικού ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Αυτή αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Παντίδος, Οικονόμου, Μ. Γκέζος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Σιώπης, Γκίνης, Φουρλάνος, Μπούζας, Ιμπαγάσα, Σμυρλής, Γιάννου, Μασούρας, Μπουμάλ, Φούντας, Κολοβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια