Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στα κυανέρυθρα ο Αργυρόπουλος!

Παίκτης του Ιστορικού είναι πλέον και... τυπικά ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Ο 24χρονος δεξιός μπακ συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους το...

Παίκτης του Ιστορικού είναι πλέον και... τυπικά ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και το βράδυ της Πέμπτης (22/08) έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανέρυθρους.

Η προσθήκη του Αργυρόπουλου ουσιαστικά σηματοδοτεί και την μεταγραφή του Αμίρη Κούρντι στην Αλ Αχλί.

Ο Πανιώνιος με την ενδεχόμενη πώληση του Κούρντι θα βάλει στα... ταμεία του 600.000 ευρώ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως απομένουν μόνο τα ιατρικά τεστ του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Όσον αφορά τον Αργυρόπουλο, πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα, ενώ έχει περάσει και από Αστέρα Τρίπολης και Πλατανιά. Γνωρίζει καλά την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να "τελειώσει" και το θέμα του Τάσου Αυλωνίτη, όπου όλα δείχνουν πως ο 24χρονος αμυντικός θα επιστρέψει στην "Πλατεία" με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Πιστευω οτι θα βοηθησει στην θεση του δεξι μπακ εχει εμπειρια απο την σουπερλιγκ αν καταφερουμε και παρουμε και ενα καθαρο φορ με παραστασεις θα παμε παραπολυ καλα και θα βγουν και νεοι παικτες καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή