Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εδώ είναι το μέλλον του Πανιωνίου! (συνεντεύξεις-photos)

Το δυνατό σημείο του Πανιωνίου ανέκαθεν ήταν και είναι τα ποδοσφαιρικά του «φυτώρια» και η ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιριστών από τις ακαδ...

Το δυνατό σημείο του Πανιωνίου ανέκαθεν ήταν και είναι τα ποδοσφαιρικά του «φυτώρια» και η ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του.

Έτσι και φέτος η δουλεία που γίνεται στις κυανέρυθρες υποδομές, παρά τις δυσκολίες, είναι εξαιρετική, με την ομάδα Νέων του συλλόγου να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και να έχει βλέψεις για ακόμη ψηλότερα.

Τα panionianea.gr έδωσαν… ραντεβού στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με τον προπονητή της Κ20, Δημήτρη Τερεζόπουλο και τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Αρώνη, Άρη Πρέντι, Δαμιανό Γκίνη και Γιώργος Μέξη, οι οποίοι και μας παραχώρησαν μία... πλούσια συνέντευξη!

Συνέντευξη στους Γιώργο Καρμίρη, Ανδρέα Καραγιάννη

Τερεζόπουλος: «Ευκαιρίες στα νέα παιδιά…»

Για την φετινή αγωνιστική σεζόν της Κ20, για την απόδοση της ομάδας του στο πρωτάθλημα, για το τι ζητάει από τους παίκτες του, αλλά και για το αν υπάρχουν παιδιά τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν και να βοηθήσουν άμεσα την ανδρική ομάδα μίλησε -μεταξύ άλλων- ο τεχνικός Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του προπονητή της ομάδας Νέων:

-Θα θέλαμε αρχικά να μας κάνετε μία αναφορά στο έργο που γίνεται από εσάς στην Κ20 του Πανιωνίου;

«Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο με τα παιδιά, τα οποία ήταν τουλάχιστον ένα χρόνος μαζί και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ γιατί υπήρχε ένας σταθερός κορμός. Δουλέψαμε με έναν διαφορετικό τρόπο σε σχέση με ότι είχαν κάνει μέχρι τώρα. Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και αυτό γίνεται πάντα όταν έχουμε στην κατοχή μας την μπάλα. Έτσι ξεκινήσαμε, οργανωμένα και σωστά. Πλέον , εδώ και αρκετό καιρό, έχουμε ένα πλάνο στο παιχνίδι μας, μία ταυτότητα. Κάτι που ξέρουν και οι αντίπαλες ομάδες. Γνωρίζουν ότι επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Έχουμε ηρεμία, όπως πρέπει δηλαδή, από τον δεύτερο γύρο έχουμε και την σταθερότητα που θέλουμε και μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα»

-Είστε ευχαριστημένος από την αγωνιστική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα;

«Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία των παιδιών. Πιστεύω, όμως, ότι θα μπορούσαμε να πάμε και ακόμα καλύτερα. Αυτή η θέση προς το παρών (σ.σ. 3η) μας αξίζει και θα έλεγα ότι την επιζητούσαμε. Στόχος μας ήταν η πρώτη τριάδα από το ξεκίνημα. Νομίζω πως πλέον έχουμε κλειδώσει, χωρίς αυτό να φαίνεται τεράστια επιτυχία, την 3η θέση. Έχουμε κερδίσει μάλιστα και τους δύο πρωτοπόρους, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια και γιατί όχι να φτάσουμε και στην 2η θέση, αρκεί να κάνουμε το απόλυτο στα επόμενα παιχνίδια. Αν το καταφέρουμε αυτό θεωρώ πως σίγουρα θα πάρουμε την 2η θέση και από εκεί και πέρα αν σκοντάψει και ο πρωτοπόρος, α και είναι πολύ δύσκολο, γιατί όχι να μην κυνηγήσουμε και την πρωτιά».

-Το άμεσο μέλλον του Πανιωνίου, χωρίς αμφιβολία, βρίσκεται στην Κ20. Υπήρξε στήριξη στο τμήμα από την πρώτη ομάδα και γενικότερα από τους ανθρώπους του συλλόγου;

«Από την στιγμή που υπάρχουν τόσα προβλήματα στην πρώτη ομάδα, τότε σίγουρα η δεύτερη ομάδα πάει πιο πίσω. Ερχόντουσαν άνθρωποι όλη τη σεζόν, όπως ο Γιάννης Παυλόπουλος και ο Αντώνης Μανίκας και έβλεπαν τα παιχνίδια. Συζητούσαμε μαζί, είχαμε συνεργασία και στο κομμάτι αυτό ναι υπήρξε στήριξη. Δεν θα σταθώ , ούτε θα συγκρίνω στο τι στήριξη είχε ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός που προπορεύονται, από τους οποίους είμαστε λίγο πιο πίσω και κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Πιστεύω πως αν προσπαθείς και κάνεις σκληρή δουλειά δεν πρέπει να τα σκέφτεσαι αυτά. Αυτό δείχνει και η φετινή ομάδα, καθώς δεν είχαμε τις απαραίτητες συνθήκες για να δουλέψουμε, όμως έχουμε καταφέρει πολλά μέχρι τώρα. Ο αυτοσκοπός δεν είναι η τελική βαθμολογία, αλλά να μάθουν τα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο και όχι μπάλα, ώστε να είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα».

-Είναι βέβαιο πως κάποια από αυτά τα παιδιά θα κληθούν από τη νέα σεζόν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Πιστεύεται πως είναι έτοιμοι, κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές σας, να βοηθήσουν άμεσα τον Πανιώνιο;
«Σίγουρα υπάρχουν παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό είναι και θέμα του κάθε προπονητή που βρίσκεται στην πρώτη ομάδα. Το πρόβλημα των Ελλήνων προπονητών είναι ότι δεν εμπιστεύονται τα νέα παιδιά. Εγώ σε αυτό διαφωνώ. Πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία και να πιστεύουμε στους νέους και με την προσθήκη των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών θα πρέπει να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα στην αρχή θα είναι πιο δύσκολα, όμως αν δεν δώσεις ευκαιρίες, δεν τους δώσεις παιχνίδια για να ψηθούν μέσα από την πίεση και τον ανταγωνισμό, τότε πως περιμένεις να έχεις αποτελέσματα από αυτά τα παιδιά».

-Σε ποια κομμάτια δίνεται εσείς περισσότερη έμφαση;

«Στο αγωνιστικό μας πλάνο θέλουμε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας. Αυτή είναι η δικιά μου φιλοσοφία. Να παίζει η ομάδα ποδόσφαιρο. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα κάποια στιγμή να κουράσεις τον αντίπαλο και σωματικά και ψυχικά και την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσεις για να σκοράρεις και να πάρεις το αποτέλεσμα».

-Είστε πολλά χρόνια στον Πανιώνιο, αν και κάνατε ένα “διάλλειμα” κάποιων ετών, πως βιώνεται εσείς την φετινή σεζόν στον σύλλογο;

«Είναι πολύ δύσκολη η χρονιά. Θεωρώ όμως ότι δύσκολα περνάμε όλοι. Δεν είναι μόνο ο Πανιώνιος, δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, είναι η κοινωνία γενικά. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και αυτό βγαίνει και στο ποδόσφαιρο. Νομίζω πως είναι η χειρότερη χρονιά για τον Πανιώνιο οικονομικά και διοικητικά. Ευελπιστώ ότι αν προσέξουμε το κομμάτι των Ακαδημιών και το ήδη υπάρχον προσωπικό εμπλουτιστεί με ακόμα παραπάνω γνώσεις, τότε θα έχουμε συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Αν υπάρχει μία σωστή κατεύθυνση από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα έως τα μεγαλύτερα, δηλαδή μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και μπουν τα νέα παιδιά στην πρώτη ομάδα, θα είναι μία εξέλιξη που θα βοηθήσει τον σύλλογο και δεν θα χρειάζεται να επενδύει, άλλωστε δεν μπορεί κιόλας, σε ξένους ποδοσφαιριστές. Θα έχουμε Έλληνες παίκτες ολοκληρωμένους αγωνιστικά».

-Την φετινή σεζόν αναλάβατε ως πρώτος προπονητής τον Πανιώνιο στο νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα μου πείτε γι’ αυτή την εμπειρία;

«Εμένα με είχε βοηθήσει πάρα πολύ ότι ακολούθησαν την ομάδα από τον πάγκο σε όλα τα παιχνίδια και ήδη ήξερα πως θα πρέπει να παρουσιαστώ σε αυτό το ενδεχόμενο. Είχα ηρεμία για να βοηθήσω την ομάδα σε εκείνο το παιχνίδι. Βέβαια με βοήθησαν πολύ και οι παίκτες. Αν οι ποδοσφαιριστές δεν κατέβουν να παίξουν στον αγωνιστικό χώρο, τότε και εμείς οι προπονητές δεν μπορούμε να φανούμε σε αυτό το κομμάτι. Άρα τον κάθε τεχνικό τον κάνει ικανό η κάθε ομάδα. Ήταν μία πάρα πολύ καλή εμπειρία για μένα, που συνοδεύτηκε από μία πολύ σημαντική νίκη. Θεωρώ πως ήταν από τις πιο σημαντικές για την ομάδα, με αυτές που ακολούθησαν κιόλας και είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνέβαλα και εγώ. Ο σκοπός της ομάδας είναι να σωθεί, θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την σωτηρία η οποία και θα είναι τεράστια επιτυχία τηρουμένων των αναλογιών».

-Πόσες ώρες περνάτε στον Πανιώνιο;

«Όσο και αν σας φανεί περίεργο νοητά είμαι 24 ώρες το 24ωρο. Πολλές φορές βλέπω και στον ύπνο μου πράγματα. Μπορώ να πω πως είναι η ζωή μου το ποδόσφαιρο και η προπονητική. Πέρα από την οικογένεια μου είναι η προτεραιότητα μου και μακάρι να μπορούσε να είχε ο Πανιώνιος ένα αθλητικό κέντρο και να ήμασταν εκεί πολλές ώρες με τα παιδιά για να κάναμε ακόμα περισσότερα πράγματα».

-Οι άνθρωποι που είναι οι άμεσοι συνεργάτες σας…

«Είναι όλο το τεχνικό τιμ. Ο Θωμάκος που είναι ο γυμναστής της ομάδας ο Θάνος Μανίκας με τον Μαρίνο Μάρκο που είναι οι φυσιοθεραπευτές, ο Τσαουσάι που είναι ο φροντιστής και επίσης έχω πολύ καλή συνεργασία με τον Γιάννη Παυλόπουλο και τον Αντώνη Μανίκα».

-Κλείνοντας θέλω να μου πείτε τις δικές σας επαγγελματικές φιλοδοξίες…

«Εγώ είμαι 13 χρόνια στο χώρο. Κάθε μέρα που περνάει μαθαίνω και αυτός είναι ο σκοπός μου. Σίγουρα έχω φιλοδοξίες και όνειρα, δεν ξέρω που μπορώ να φτάσω, αλλά το γεγονός πως έχω καταφέρει και είμαι διπλωματούχος και του UEFA Pro δείχνει πως θέλω να πετύχω πράγματα . Ευχής έργον είναι να είμαι τεχνικός στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου, γιατί αυτή την ομάδα υπηρετώ αυτή τη στιγμή, να έχω σταθερότητα και γιατί όχι να μπορέσω να είμαι και χρόνια σε αυτή την ομάδα».

«Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την πρώτη ομάδα»

Από την πλευρά τους οι Αλέξανδρος Αρώνης, Άρης Πρέντι, Δαμιανός Γκίνη και Γιώργος Μέξη αναφέρθηκαν -μεταξύ άλλων- στην αγωνιστική σεζόν της Κ20, στις προσωπικές τους φιλοδοξίες, στο αν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα του Πανιωνίου και στην συνεργασία τους με τον κ. Τερεζόπουλο.
Αναλυτικά η συνέντευξη των ταλαντούχων κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών:

-Για την φετινή σεζόν με την ομάδα:
Αλέξανδρος Αρώνης: «Θεωρώ πως έχουμε κάνει μια πολύ γεμάτη σεζόν, αρκετές νίκες αρκετές
καλές εμφανίσεις και έχουμε στόχο για το μέλλον, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνετε μέσα στην τριάδα του πρωταθλήματος.»

Άρης Πρέντι: «Είναι μία πολύ καλή σεζόν για εμάς η οποία μας αφήνει , όμως, μία πίκρα καθώς είμαστε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως η τρίτη θέση μας αδικεί. Θα μπορούσαμε να είμαστε ήδη στην πρώτη δυάδα και να μην κυνηγάμε τους πρώτους δύο.»

Δαμιανός Γκίνη: «Εγώ πιστεύω ότι κάνουμε μία πολύ καλή σεζόν κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά μας αφήνει, όπως είπε και ο Άρης, μία πίκρα και σίγουρα έχουμε κάνει κάποιες ήττες που αν δεν είχαν γίνει θα ήμασταν ψηλότερα στην βαθμολογία.»

Γιώργος Μέξη: «Φέτος η σεζόν ήταν πιο δύσκολη σε σχέση με άλλες χρονιές, γιατί δεν είχαμε προπονητικό κέντρο, αλλά έχουμε κάνει μία καλή πορεία, πιστεύω ότι μπορούσαμε να είμαστε ακόμη πιο ψηλά και θεωρώ πως ακόμα ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τις δύο πρώτες θέσεις.»

- Προσωπικές φιλοδοξίες:
Α.Α: «Θεωρώ πως προσωπική φιλοδοξία κάθε παίχτη που παίζει στην Κ20 κυρίως του Πανιωνίου γιατί είναι ένας ιστορικός σύλλογος είναι να φτάσει στην πρώτη ομάδα και να καθιερωθεί. Από εκεί και πέρα ότι φέρει το μέλλον είναι καλοδεχούμενο.»

Α.Π: «Δεν είναι άλλος από το να παίξω στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου.»

Δ.Γ: «Και εγώ θέλω να παίξω στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου, γιατί αυτή η ομάδα το έχει στο DNA της να βγάζει παίχτες, μακάρι να είμαι και εγώ ένας από αυτούς.»

Γ.Μ: «Κι εμένα προσωπικός μου στόχος είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου και παρόλο που οι συγκυρίες είναι δύσκολες θα προσπαθήσουμε να καθιερωθούμε.»

-Με βάση τα οικονομικά προβλήματα μπορεί άμεσα να κληθείτε στην πρώτοι ομάδα, νιώθετε έτοιμοι;
Α.Α: «Πιστεύω πως η δουλεια που γίνεται ειδικά αυτό τον χρόνο είναι για αυτό το σκοπό, όποτε μας ζητηθεί να είμαστε έτοιμοι ώστε βοηθήσουμε τον Πανιώνιο να εκπληρώσει τους στόχους του. Κάθε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε αυτή την θέση είναι ο στόχος του να παίξει και θεωρώ πως οποιαδήποτε στιγμή κληθεί από μία ομάδα όπως ο Πανιώνιος να είναι έτοιμος να βοηθήσει.»

Α.Π: «Για αυτόν τον λόγο προπονούμαστε, ούτως ώστε όταν μας ζητηθεί και κληθούμε από την πρώτη ομάδα να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε, με επιτυχία.»

Δ.Γ: «Πιστεύω φέτος έχει γίνει μια καλή δουλειά και όλοι οι παίχτες στην Κ20 είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες όπως αυτές τις Σουπερ Λιγκ. Πιστεύω όλοι είμαστε έτοιμοι.»

Γ.Μ: «Για αυτόν τον λόγο είμαστε εδώ και προπονούμαστε, ώστε άμα μας δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξουμε για να είμαστε έτοιμοι για την πρώτη ομάδα.»

-Όλοι γνωρίζεται ότι ο Πανιώνιος έχει μεγάλη παράδοση στην παραγωγή μεγάλων παιχτών, το γεγονός αυτό σας αγχώνει ή σας γεμίζει αυτοπεποίθηση;
Α.Α: «Θεωρώ πως είναι πάρα πολύ αισιόδοξο το γεγονός πως ο Πανιώνιος πέρα από τα παλαιότερα χρόνια όπου είχε και επιτυχίες και έβγαζε μεγάλους παίχτες, βγάζει ακόμα μεγάλους παίχτες και εμένα προσωπικά με γεμίζει με αισιοδοξία το γεγονός ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες αλλά και το ότι οι προπονητές βοηθάνε στην προώθηση των παιδιών. Θεωρώ πως είναι η καλύτερη συγκυρία για εμάς να ανέβουμε και να βοηθήσουμε.»

Α.Π: «Γνωρίζοντας ότι κατά καιρούς ο Πανιώνιος έχει βγάλει μεγάλους Έλληνες πάιχτες, αυτό μας βοηθά και μας δίνει κουράγιο για την συνέχεια και ξέρουμε πως οι προσπάθειες μας κάποια στιγμή θα καρποφορήσουν.»

Δ.Γ: «Αυτό είναι σίγουρα αισιόδοξο γιατί όλοι παίχτες του Πανιωνίου κάνουν μεγάλο όνομα και μεγάλες καριέρες και αυτό είναι κάτι πολύ αισιόδοξο.»

Γ.Π: «Με γεμίζει με αισιοδοξία ότι όλα αυτά τα χρόνια βγάζει παίχτες ο Πανιώνιος και πιστεύουμε ότι κάποια μέρα θα βρεθούμε και εμείς στην πρώτη ομάδα και θα αρπάξουμε την ευκαιρία.»

-Για την συνεργασία με τον κ.Τερζόπουλο:
Α.Α: «Θεωρώ πως συνεργαστήκαμε φέτος με έναν άνθρωπο, με τον οποίο μακάρι να συνεχίσουμε, ο οποίος κοιτάει το παιχνίδι από μία άλλη οπτική γωνία, κοιτάει να μας δώσει να καταλάβουμε πως πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο στο γήπεδο, πως πρέπει να αναπτυσσόμαστε και να φτιάχνουμε το παιχνίδι. Μας δείχνει πως πραγματικά πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο, πολύ λίγες ομάδες το βλέπουν έτσι και είναι πολύ θετικό πως ο Πανιώνιος έχει έναν τέτοιο άνθρωπο στις ακαδημίες του να δουλεύει. Πιστεύω και εύχομαι να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε.»

Α.Π: «Ήταν άψογη, όπως είπε και ο Αλέξανδρος, ελπίζω κι εγώ να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί για πολύ καιρό, καθώς μας βοήθησε να μάθουμε το ποδόσφαιρο, όχι έτσι όπως το ξέραμε στις μικρότερες ηλικίες, αλλά, όπως πραγματικά παίζεται το ποδόσφαιρο σαν τις μεγάλες ομάδες που βλέπουμε στο εξωτερικό και για αυτό ελπίζουμε να συνεχίσουμε να προπονούμαστε μαζί του.»

Δ.Γ: «Είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία, ελπίζω να συνεχιστεί, είναι ένας πολύ καλός προπονητής και πιστεύω στο είδος του μπορεί να είναι κι από τους καλύτερους. Μας μαθαίνει να παίζουμε ποδόσφαιρο κι όχι να παίζουμε όπως να ‘ναι, έχουμε ένα πλάνο παιχνιδιού, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ο καθένας μέσα στο γήπεδο και το χαιρόμαστε όλη η ομάδα.»

Γ.Μ: «Φέτος, για πρώτη φορά συνεργαζόμαστε με τον κ.Τερζόπουλο, έχουμε μάθει να παίζουμε σύγχρονα όπως οι μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, για μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και σε μεγάλο επίπεδο. Πιστεύω ήταν μία πολύ καλή χρονιά και ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.»

-Τι σε έκανε να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;
Α.Α: «Με ώθησε η οικογένεια μου να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο και μετέπειτα μου άρεσε και το συνέχισα.»

Α.Π: «Οι φίλοι μου είχαν γραφτεί πριν από εμένα έτσι ακολούθησα κι εγώ και στην συνέχεια για να περνάω περισσότερο χρόνο συνέχισα.»

Δ.Γ: «Εμένα με ώθησε ο πατέρας μου ο οποίος ασχολούταν κι αυτός παλαιότερα με το ποδόσφαιρο κι έτσι το ακολούθησα.»

Γ.Μ: «Και εμένα ο πατέρας μου με ώθησε έβλεπε ότι μπορούσα κι ότι είχα κάποιο ταλέντο κι έτσι συνέχισα.»

-Το όνειρο σας μέσα από το ποδόσφαιρο;
Α.Α: «Πιστεύω ότι στην ζωή πρέπει να έχεις όνειρα τα οποία να μπορούν να πραγματοποιούνται στο άμεσο μέλλον κι όπως είπα και πριν το όνειρο μου είναι να παίξω στη Νέα Σμύρνη, στο γήπεδο του Πανιωνίου.»

Α.Π: «Το καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή είναι να μην έχει ταβάνι, καθώς αυτό τον βοηθάει να εξελίσσεται συνέχεια και να γίνεται καλύτερος. Οπότε το όνειρο μου είναι να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται.»

Δ.Γ: «Το όνειρο μου είναι πρώτα απ’ όλα να παίξω στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου, από εκεί και πέρα ότι έρθει.»

Γ.Μ: «Όνειρα έχουμε πολλά, όμως, ένα συγκεκριμένο όνειρο που πιστεύω ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου.»
-Σχόλιο για την αντρική ομάδα του Πανιωνίου:
Α.Α: «Είναι μία ομάδα η οποία έχει πολλά σκαμπανεβάσματα όσον αφορά τους παράγοντες, τους προπονητές, εξωαγωνιστικά κυρίως και μερικά αγωνιστικά. Θεωρώ ότι τα παιδιά φέτος πέρα απ’ όλα αυτά που έχουν γίνει έδειξαν πολύ πάθος μέσα στο γήπεδο, έβγαλαν το 100% των δυνατοτήτων τους κι ας ακούστηκαν μερικά γι’ αυτούς και κατάφεραν να σώσουν το ιστορικότερο σωματείο της Ελλάδας, σε αντίθεση με άλλα ιστορικά σωματεία που δεν κατάφεραν να σωθούνε και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που κατάφεραν να κρατήσουν ψηλά το όνομα του Πανιωνίου.»

Α.Π: « Εγώ θα μιλήσω μόνο για αγωνιστικά θέματα. Είδαμε μια νεανική ομάδα φέτος, περισσότερο από άλλες χρονιές, με πολύ πάθος κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην πρώτη κατηγορία και τους αξίζει ένα μπράβο καθώς στην πιο δύσκολη χρονιά του Πανιωνίου κατάφεραν να ανταπεξέλθουν.»

Δ.Γ: «Σίγουρα η ομάδα αυτή δεν πρέπει να παλεύει για την σωτηρία, γιατί είναι μια ιστορική ομάδα που πρωταγωνιστεί πάντα στην Σουπερ Λιγκ, αλλά, φέτος τα παιδιά υπό δύσκολες συνθήκες, καθιερώθηκαν στην πρώτη ομάδα, έδειξαν χαρακτήρα και με πολύ πάθος έσωσαν την ομάδα.»

Γ.Μ: « Φέτος η ομάδα ήταν από τις πιο νεανικές στην Σούπερ Λιγκ, με πολλές δύσκολες συνθήκες, παρόλα αυτά όμως ανταπεξήλθε στον στόχο που είχε να σώσει την ομάδα στην κατηγορία, τα παιδιά χρειάζονται πολύ πάθος, έδειξαν πολύ πάθος παρόλα τα προβλήματα που είχαν.»
Φωτογραφίες Λυδία Πετροπούλου

3 σχόλια

  1. Μπραβο για το εργο που γινετε απο τους Κους Τερεζοπουλο στην Κ20 και τον αθλητη μου οταν υπηρετησα επι σειρα ετων ως εφορος των ερασιτεχνικων ομαδων ποδοσφαιρου τον Δ.Κουζινο ασφαλως και ο συλλογος εχει μια μεγαλη παραδοση στο να αναδικνυει ταλεντα ασφαλως τωρα οι συνθηκες το επιβαλλουν ο συλλογος μας να δωσει ακομη μεγαλυτερη βοηθεια σε αυτα τα τμηματα γιατι ειναι ανταποδωτικα οσο καλυτερες συνθηκες δουλειας προσφερης στους προπονητες και αθλητες τοσο τα αποτελεσματα θα ειναι καλυτερα συγουρα οι ανθρωποι της Πανιωνιας κινησης γνωριζουν καλα το ποδοσφαιρο και ελπιζω οτι θα προσεξουν ακομη περισσοτερο και θα δωσουν κινητρα ενσωματονοντας τους καλυτερους στην πρωτη ομαδα .Καλη συνεχεια στο εργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεχρι τον Σεπτεμβριο,βλεπω να τους περνει και αυτους ο ''Τζαμπας''(τιγρης)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτα να τα διαβαζουν οι αεκτζηδες και οι ολυμπιακοι να πορωνονται με το τι παικτες θα παρουν χωρις να δωσουν ευρω φανερα μονο χαρτζιλικι κατω απο το τραπεζι.Πως το ειπαμε ;αναπροσαρμογη συμβολαιου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή