Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η άποψη Τσακίρη για το χρέος

Αν καταφέρει η ΠΑΕ Πανιώνιος να μπει σε ευεργετικό άρθρο του πτωχευτικού κώδικα, τότε θα είναι βιώσιμο το χρέος που υπάρχει. Αυτή είν...

Αν καταφέρει η ΠΑΕ Πανιώνιος να μπει σε ευεργετικό άρθρο του πτωχευτικού κώδικα, τότε θα είναι βιώσιμο το χρέος που υπάρχει.

Αυτή είναι τουλάχιστον, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η άποψη του Κωνσταντίνου Τσακίρη, ο οποίος άλλωστε ήταν και ο άνθρωπος που ζήτησε τη διενέργεια του οικονομικού ελέγχου στην ΠΑΕ.

Πάντως, ο πρώην ισχυρός άνδρας των κυανέρυθρων ξεκαθαρίζει σε όσους έχουν επαφές μαζί του ότι δεν προτίθεται να εμπλακεί διοικητικά ξανά στον Πανιώνιο.

3 σχόλια

  1. Τελικα ποιος μας λεει την αληθεια ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ δηλωνη οτι δεν αφησε χρεος ,η προηγουμενη διοικηση του εξυγιαντη προεδρου και του οψιμου ψευτομαγκα στην Γ.Σ δηλωνε οτι μειωνουν το ανοιγμα αφου καταφεραν να ξεπουλησουν τους καλυτερους παικτες να αφησουν τους υπολοιπους ελευθερους το καλοκαιρι ,να τους παρουν το πουλμαν να ειναι ολοι οι εργαζομενοι στην ΠΑΕ απληρωτοι πριν περιπου δυο μηνες μας ελεγαν για πολυ μικροτερο ανοιγμα ελπιζω η Πανιωνια κινηση αφου τελειωσουν πρωτα οι αγωνιστικες υποχρεωσεις και βαλη στα πραγματα σε μια ταξη και ηρεμησουμε ελπιζω να ενημερωση τον κοσμο πως και ποτε δημιουργηθηκε αυτο το ελλειμα μακαρι να μπουμε σε ευεργετικο νομο να μπορεση ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ να τραβηξη το δρομο που του αρμοζει και οι διαφοροι οψιμοι παραγοντες που θελουν να διοικησουν τον συλλογο χωρις να εχουν μαντηλη να κλαψουν καιρος ειναι να πανε σπιτια τους εδω και πενηντα χρονια πλην ωρισμενων εξαιρεσεων ολο σωτηρες αναλαμβανουν τις τυχες της ομαδαρας μας και στο τελος την διαλειουν.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να μην εμπλακει αν δεν θελει ρε παιδι μου....γινεται ομως να φερει πισω το φανουρη ???αυτο μονο...να κανει ενα δωρο τωρα που θα πεσει κ ο πλατανιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O paous mou elege...... sta dyskola ksexwrizoun oi antres apo ta paidakia!!!!
    Opoios katalave katalave

    ΑπάντησηΔιαγραφή