Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα... κομπιουτεράκια!

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς στη Βέροια και πλέον πάει να "παίξει" την... υπόθεση παραμονή στο εντός έδ...

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς στη Βέροια και πλέον πάει να "παίξει" την... υπόθεση παραμονή στο εντός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πλατανιά!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
------------------
13η Πανιώνιος 38

14η Πλατανιάς 37

15η Απόλλων Σμύρνης 36
------------------
16η Ξάνθη 35

17η Βέροια 35
------------------
18η Άρης 21

Ο Ιστορικός, όπως βλέπετε και στην βαθμολογία, βρίσκεται στην 13η θέση με 38 βαθμούς. Είναι πιθανό να μην χρειαστεί ούτε βαθμό στον αγώνα με τους Χανιώτες, σε περίπτωση που Βέροια και Ξάνθη δεν κερδίσουν Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Όπως και να έχει ο Πανιώνιος βρίσκεται με διαφορά στην καλύτερη θέση, από τις πέντε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους και κρατάει την... τύχη του στα χέρια του.

Αρχικά οι κυανέρυθροι θέλουν απλά έναν βαθμό με τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη, ώστε να μην τους νοιάζει τι θα γίνει στα άλλα παιχνίδια. Αν τα καταφέρουν θα φτάσουν στους 39 και θα σωθούν, ότι αποτελέσματα και να υπάρξουν στις αναμετρήσεις των άλλων ομάδων.  Αν, όμως, δεν γίνει αυτό και χάσουν από τον Πλατανιά θα περιμένουν να δουν πως θα πάνε τα άλλα αποτελέσματα.

Αν κερδίσουν και οι τρεις (σ.σ. Απόλλωνας, Βέροια, Ξάνθη) ή έστω οι Βέροια και Ξάνθη θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία, στην οποία ο Πανιώνιος βρίσκεται σε άσχημη θέση, μιας και στα ματς του με Ξάνθη και Βέροια έχει μαζέψει 4 βαθμούς, έναντι 6 της ομάδας της Ημαθίας και 7 των Ακριτών.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ξάνθη - Παναθηναϊκός 19:00

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 19:00

Βέροια - Αστέρας Τρίπολης 19:00

Πανιώνιος - Πλατανιάς 19:00

ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Απόλλων Σμύρνης - Πανιώνιος 1-2

Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης 2-1

Στην ισοβαθμία: Κερδίζει ο Πανιώνιος

Ξάνθη - Πανιώνιος 2-0

Πανιώνιος - Ξάνθη 0-0

Στην ισοβαθμία: Κερδίζει η Ξάνθη

Βέροια - Πανιώνιος 2-1

Πανιώνιος - Βέροια 2-1

Στην ισοβαθμία: Έχουμε μπαράζ

Πλατανιάς - Πανιώνιος 1-0

Πανιώνιος - Πλατανιάς (13/4)

Στην ισοβαθμία: Ανάλογα το αποτέλεσμα

Σίγουρα τα σενάρια περί σωτηρίας και υποβιβασμού του Πανιωνίου αν κάτσεις και τα αναλύσεις ένα-ένα είναι πολλά. Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν και να μην σας κουράζουμε, ο Πανιώνιος πρέπει να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Πλατανιά για να μην εξαρτάται από κανέναν και να παραμείνει και... μαθηματικά στην Σούπερ Λιγκ!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια