Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μας μένει η χαρά της παραμονής...»

Για την εμφάνιση της ομάδας στο ματς με τον Παναθηναϊκό και την πορεία των «κυανέρυθρων» στη φετινή Α1 μίλησε ο φουνταριστός του Πανιωνίο...

Για την εμφάνιση της ομάδας στο ματς με τον Παναθηναϊκό και την πορεία των «κυανέρυθρων» στη φετινή Α1 μίλησε ο φουνταριστός του Πανιωνίου Χριστόφορος Δερμιτζάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου άσου στο waterpololive.gr:

«Σίγουρα δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Δεν είχε καμία σχέση με αυτές που πραγματοποιήσαμε όλη τη χρονιά στην έδρα μας. Μας μένει η χαρά της παραμονής στην κατηγορία και είμαστε χαρούμενοι που την τελευταία αγωνιστική κάναμε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός να φοβούνται, εντός εισαγωγικών, ότι μπορεί να στραβοπατήσουν απέναντί μας. Είναι σημαντικό ο Πανιώνιος να επενδύσει πάνω στους γηγενείς παίκτες που έχει, γιατί όλες οι ομάδες εκεί θα στηρίζονται από εδώ και στο εξής».

Για το παιχνίδι:

«Γενικά βλέπαμε όλα τα παιχνίδια σαν τελικό. Σήμερα δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, καθώς χαλαρώσαμε, επειδή λίγο-πολύ πιστεύαμε ότι δεν θα χάναμε την παραμονή στην κατηγορία. Επίσης, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σωστά προετοιμασμένος και δουλεύει στο υψηλότερο επίπεδο, αφού κυνηγάει τα πλέι οφ. Θα κοιτάξουμε εν καιρώ τι θα γίνει για την επόμενη χρονιά».

Για την κατάσταση στο πρωτάθλημα:

«Δυστυχώς ό,τι συμβαίνει στο άθλημα μας, παρατηρείται και στην κοινωνία. Τα προβλήματα οικονομικής φύσεως έχουν κατακλύσει οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Πιστεύω ότι οι ομάδες θα στηριχτούν στις υποδομές, οπότε θα βγει κάτι καλό από την όλη κατάσταση. Οι αθλητές και οι προπονητές είναι η δύναμη της υδατοσφαίρισης. Δεν θέλω να κρίνω τις κινήσεις της Ομοσπονδίας. Είναι μεγάλη ιστορία. Μας χαροποιεί η επαναλειτουργία του ΣΕΑΥ και πιστεύω θα πετύχουμε αρκετά. Εμείς οι μεγαλύτερης ηλικίας αθλητές θα βοηθήσουμε με τις εμπειρίες μας και το άθλημα θα βρει τον δρόμο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια