Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Θετικό αποτέλεσμα για να σωθούμε και μαθηματικά»

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, Απόστολος Γιάννου τόνισε ότι η ομάδα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Βέροια για να εξασφαλίσει την παρ...

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, Απόστολος Γιάννου τόνισε ότι η ομάδα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Βέροια για να εξασφαλίσει την παραμονή της και μαθηματικά.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τη Βέροια: "Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πάμε εννοείται για να πάρουμε κάτι θετικό. Τη νίκη ή έστω την ισοπαλία για να είμαστε σωμένοι και μαθηματικά".

Για το αν ξεχωρίζει κάτι από τη Βέροια: "Σίγουρα σ' αυτό το παιχνίδι θα υπάρχει περισσότερο πάθος και θέληση από τη Βέροια. Αν ηττηθούν φαίνεται πως δύσκολα θα σωθούν. Πρέπει να δείξουμε και εμείς το ίδιο πάθος, να μπούμε δυνατά στον αγώνα, να τα περιμένουμε όλα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα".

Για το αν στόχος τους είναι η νίκη και σε αυτό το παιχνίδι: "Σίγουρα. Εννοείται, πως θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή έστω και με ισοπαλία. Αν μπορέσουμε να "χτυπήσουμε" και το παιχνίδι θα το κάνουμε".

Για το τι κρατάει από το φετινό πρωτάθλημα και τι θα ήθελε να αφήσει πίσω: "Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για τον Πανιώνιο. Κρατάω την καλή σχέση που έχουμε όλοι μέσα στα αποδυτήρια, που είμαστε ενωμένοι σ' αυτή την προσπάθεια γιατί όλοι είμαστε στην ίδια μοίρα. Ελπίζω του χρόνου να φτιάξουν τα πράγματα στον Πανιώνιο και να μην είμαστε τόσο άσχημα. Τα παιδιά είναι όλα ένας και ένας. Είναι όλοι "ήρωες" και δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος πόσο μεγάλη ήταν η προσπάθειά μας τη φετινή σεζόν. Ελπίζω του χρόνου να μην χρειαστεί να συμβεί το ίδιο και να είναι σε καλύτερη μοίρα ο Πανιώνιος και να φτάσει η ομάδα ψηλά".

Για τις σκέψεις του για το μέλλον του στον Πανιώνιο: "Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα. Δεν έχω σκεφτεί ως εκείς. Οι σκέψεις μου είναι ακόμα στον αγώνα με τη Βέροια, στα επόμενα δύο ματς έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Τι θα γίνει στο μέλλον δεν το γνωρίζω. Θα δούμε το καλοκαίρι πως θα είναι τα πράγματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια