Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσακίρης: «Δεν άφησα χρέη»

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, με τοποθέτηση του σε αθλητική εφημερίδα, επιβεβαίωσε ότι βγήκε το πόρισμα του...

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, με τοποθέτηση του σε αθλητική εφημερίδα, επιβεβαίωσε ότι βγήκε το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ, το οποίο και απέστειλε στους Πάνθηρες.

Πρόσθεσε, επίσης, πως ίδιος διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύσει αποσπάσματα του πορίσματος που αποδεικνύουν ότι δεν άφησε χρέη στην ομάδα.

«Ο διαχειριστικός έλεγχος έγινε κατόπιν αιτήματος των "Πανθήρων". Σήμερα (σ.σ.: χθες), όντως βγήκε το πόρισμα. Το οποίο και απέστειλα στους οργανωμένους οπαδούς. Δεν θα δημοσιεύσω κάτι για τη σημερινή κατάσταση του συλλόγου, διατηρώ μόνο το δικαίωμα να δημοσιεύσω αποσπάσματα του πορίσματος που αποδεικνύουν ότι δεν άφησα χρέη. Ίσα ίσα άφησα πλεόνασμα, αν λάβουμε υπ' όψιν και τις πολλαπλές πωλήσεις παικτών μου», δήλωσε ο κ. Τσακίρης.

3 σχόλια

  1. Ti les re man,sou fenete gia xazos o Tsak?
    Edw ekane aman na fugei apo thn bromia tou podosfairou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη για να καταλαβω....
    Ο Τσακιρης αφησε μια ομαδα χωρις χρεη (ας αφησουμε εξω το πλεονασμα που ισχυριζεται) η οποια πουλησε τους παντες και τα παντα με αποτελεσμα να δημιουργηθει ενα χρεος 9 εκατομμυριών (?), απο τα οποία περίπου τα δύο εκατομμυρια τα οφείλει στον ιδιο τον Τσακιρη διοτι προφανως της εχει δανεισει χρηματα....
    Δηλαδη πουλαμε και δημιουργουμε ελλειμμα...
    Μιλάμε για παγκοσμια προτοτυπια...
    Η διαφορετικοτητα μας σε ολο της το μεγαλειο!
    Αν εχει δικιο ο Τσακιρης βεβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή