Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Του έχει πάρει τον αέρα στη Νέα Σμύρνη (video)

Τη νίκη έχει πανηγυρίσει ο Πανιώνιος στις δύο τελευταίες του εντός έδρας αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Στις 3 Ιανουαρίο...

Τη νίκη έχει πανηγυρίσει ο Πανιώνιος στις δύο τελευταίες του εντός έδρας αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Στις 3 Ιανουαρίου 2012, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Πανιώνιος είχε επικρατήσει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες του Αστέρα με 2-0. Τα γκολ για τον Ιστορικό είχαν πετύχει οι Κολοβός (42') και Γουνδουλάκης (77').

Η ενδεκάδα του Πανιωνίου σε εκείνο το ματς: (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Σιόβας, Πετκάκης, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Σκέμπρι, Μιλοβάνοβιτς (62' Αμπντουλάγιεφ), Ρόκας, Σάμαρης, Κούτσι (89' Αναστασόπουλος), Κολοβός (69' Γουνδουλάκης).


Την επόμενη σεζόν και πιο συγκεκριμένα την 1η Απριλίου 2013, για το πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, ο Πανιώνιος είχε νικήσει με 2-1 τον Αστέρα. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Σάμαρης (11', 64'), δίνοντας προβάδισμα στους Νεοσμυρνιώτες με 2-0. Το τελικό 2-1 μείωσε ο Ντε Μπλάσις στο 66ο λεπτό.

Η ενδεκάδα του Πανιωνίου σε εκείνο το ματς: (Κώστας Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Παντίδος, Αυλωνίτης, Κούρος, Γουνδουλάκης (69' Κολοβός), Ρόκας, Σάμαρης, Κούτσι (89' Αναστασόπουλος), Κολοβός (69' Γουνδουλάκης).


Συνολικά ο Πανιώνιος έχει υποδεχτεί έξι φορές την ομάδα της Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη και μετράει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Μακαρι αυριο να συνεχισουμε την παραδοση απεναντυ στον Αστερα για να παρουμε βαθια ανασα αν απο την αρχη μπουμε με δυναμη πιστευω οτι θα καθαρισουμε το παιχνιδι αρκει να τους δωσουμε να καταλαβουν οτι την νικη την θελουμε εμεις περισσοτερο .ΦΟΡΤΣΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή