Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ιωαννίδου στα panionianea.gr: «Έχω πίστη στην ομάδα μας»

Για το ερχόμενο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου με το Παλαιό Φάληρο, αλλά και για τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία μίλησε ...

Για το ερχόμενο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου με το Παλαιό Φάληρο, αλλά και για τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία μίλησε στα panionianea.gr η Νικολίνα Ιωαννίδου.


Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού, τόνισε αρχικά για το ματς κόντρα στο Π. Φάληρο:

«Θα είναι ένα πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θέλουμε τη νίκη, οπότε δεν πιστεύω ότι υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης σε κανένα σημείο του αγώνα. Πρέπει να είμαστε και τα 40 λεπτά συγκεντρωμένες. Ο στόχος μας φυσικά είναι να κερδίσουμε το ματς, για να πάρουμε μία μεγάλη ανάσα όσον αφορά το θέμα της παραμονή μας στην κατηγορία».

Όσον αφορά τον στόχο της παραμονής στο πρωτάθλημα της Α2 και αν είναι αισιόδοξη πως θα επιτευχθεί ανέφερε:

«Εννοείται πως πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Έχω πίστη στην ομάδα μας και στις δυνατότητες μας και θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε».

*Η αναμέτρηση με το Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/03, 12:00), στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια