Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστόπουλος: «Με νίκη πετυχαίνουμε τον στόχο μας»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε για την παράταση στην αγωνία για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, τον αγώνα με...

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε για την παράταση στην αγωνία για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, τον αγώνα με τον Αστέρα, αλλά και για το αν υπάρχει άγχος για να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την παράταση στην αγωνία για την επίτευξη του στόχου της παραμονής: "Ήταν ένα παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που θα το χαρακτήριζα πολύ σημαντικό. Είχαμε υπολογίσει να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Καλός και ο βαθμός της ισοπαλίας στην παρούσα φάση. Ξέρετε πολύ καλά ότι είχαν απομείνει τέσσερα παιχνίδια και όπως είναι το πρωτάθλημα πρέπει να παίρνεις κάτι. Η ήττα είναι καταστροφή. Κοιτάμε τον αγώνα του Σαββάτου που είναι πάρα πολύ σημαντικό με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίρνοντας αυτό το παιχνίδι, ουσιαστικά πετυχαίνουμε τον στόχο μας και θα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα στα εναπομείναντα παιχνίδια".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Αστέρα: "Γενικά είναι μια πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται προσοχή σε όλους τους τομείς γιατί είναι μια ομάδα που παίζει με αιφνιδιασμούς και είναι μια ομάδα "ψηλή" και έχει ευχέρεια στα στημένα. Εκεί θα ρίξουμε το βάρος μας, αλλά σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού είναι πως θα είμαστε εμείς. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε, να έχουμε μια φρεσκάδα, να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και μετά έχουμε μέρες για να ξεκουραστούμε".

Για το αν πιστεύει ότι ο Πανιώνιος θα παρουσιαστεί "φρέσκος" το Σάββατο: "Θα κάνουμε όλες τις ενέργειες που πρέπει για να παρουσιαστούμε φρέσκοι, έτοιμοι για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι".

Για το αν νιώθουν άγχος για να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου της παραμονής: "Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην υπάρχει άγχος. Εμείς σαν Πανιώνιος κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς, όχι τι θα κάνει η Βέροια. Άλλωστε, η Βέροια και ο Πλατανιάς έχουν 31 και εμείς έχουμε 35. Υπάρχει μια διαφορά ασφαλείας. Εμείς κοιτάμε πως θα είμαστε σαν Πανιώνιος έτοιμος με την προσοχή μας στραμμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου για να το κερδίσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια