Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαγάνη στα panionianea.gr: «Δεν αξίζαμε να παλεύουμε για την παραμονή»

Τα κορίτσια του βόλεϊ με τη νίκη τους επί του Αστέρα Αγ. Δημητρίου «κλείδωσαν» την παραμονή τους στην κατηγορία και η αρχηγός της ομάδας, Μα...

Τα κορίτσια του βόλεϊ με τη νίκη τους επί του Αστέρα Αγ. Δημητρίου «κλείδωσαν» την παραμονή τους στην κατηγορία και η αρχηγός της ομάδας, Μαριλένα Σαγάνη, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr.


Η έμπειρη αθλήτρια του Πανιωνίου αναφέρθηκε τόσο στο εν λόγω νικηφόρο ματς όσο και γενικότερα στην φετινή σεζόν του συλλόγου στο πρωτάθλημα.

«Το παιχνίδι το θέλαμε πολύ και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή. Κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να παλεύουμε για την σωτηρία μας. Αυτό δεν μας άξιζε σαν ομάδα και αυτό ήταν που μας έκανε να πεισμώσουμε ακόμα περισσότερο. Τέλος καλό, όλα καλά».

Παράλληλα, η αρχηγός του Ιστορικού στάθηκε στην υποστήριξη που είχε η ομάδα από τον κόσμο του Πανιωνίου και ειδικά από τους Πάνθηρες:

«Τίποτα δεν θα ήταν εύκολο χωρίς την βοήθεια του κόσμου μας. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους Πάνθηρες που ήταν πάντα στο πλευρά μας».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια