Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μαύρα» χάλια...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Ασορτί με την μαύρη εμφάνιση που φορούσε ήταν η εικόνα που παρουσίασε ο Πανιώνιος στον αγωνιστικό χώρο του γη...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Ασορτί με την μαύρη εμφάνιση που φορούσε ήταν η εικόνα που παρουσίασε ο Πανιώνιος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Περιστερίου.


Οι παίκτες του Ιστορικού δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι, δέχτηκαν τρία τέρματα σε 26 λεπτά και απλά συμβιβάστηκαν στη συνέχεια με την ιδέα να μην διασυρθούν (σ.σ. τελικό 4-0).

Χωρίς πάθος, χωρίς ενέργεια, χωρίς ομαδικότητα και κυρίως χωρίς όρεξη οι κυανέρυθροι ποδοσφαιριστές "παραδόθηκαν" στον -σαφώς- ανώτερο αντίπαλο τους, μη μπορώντας να κάνουν ούτε τα βασικό στο "χορτάρι".

Τα παραπάνω στοιχεία που έλειψαν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση πρέπει να τα ξαναβρεί η ομάδα άμεσα, αρχής γενομένης από το ερχόμενο κρισιμότατο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη.

O Πανιώνιος αυτή τη στιγμή βρίσκεται έξι βαθμούς πάνω από την ομάδα που θα αγωνιστεί στο μπαράζ της σωτηρίας, ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχει κανένας εφησυχασμός, καθώς η διαφορά δεν είναι μεγάλη και με εμφανίσεις ανάλογες με αυτή του Περιστερίου δεν αποκλείεται να έρθουν... μπλεξίματα!

Πάντως, η ποιότητα της ομάδας δεν είναι για να "μάχεται" για την παραμονή και αυτό πρέπει πρώτα απ' όλα να το καταλάβουν οι ίδιοι οι παίκτες, οι οποίοι καλούνται να εμφανίσουν ξανά το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, να δείξουν πως γνωρίζουν πόσο βαριά είναι η φανέλα που φοράνε και φυσικά να διώξουν κάθε σκέψη σωτηρίας από το μυαλό των κυανέρυθρων φιλάθλων.

Στο χέρι τους ή καλύτερα στα... πόδια τους είναι να μπει η ομάδα πάλι στον δρόμο των επιτυχιών και να ολοκληρώσει τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι. Από τη νέα σεζόν ας τραβήξει ο καθένας τον δρόμο που θα επιλέξει...

ΥΓ: Διάβασα δημοσίευμα το οποίο αναφέρει πως υπήρξε ένταση στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο μεταξύ του Γιάννου και του Αναστόπουλου. Όπως γράφει το σχετικό άρθρο, ο επιθετικός του Πανιωνίου εκνευρίστηκε όταν έμαθε ότι θα αντικατασταθεί και αντέδρασε άχημα πετώντας τα παπούτσια του με δύναμη στο πάτωμα. Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο τεχνικός της ομάδας φέρεται να είπε στον Γιάννου: «...αυτά να τα κάνεις αλλού, όχι σε μένα γιατί θα σε τελειώσω».
Ελπίζω το εν λόγω άρθρο να μην αληθεύει γιατί αν στον Πανιώνιο των τόσων προβλημάτων χαλάσει και το κλίμα στα αποδυτήρια τότε ζήτω που καήκαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια