Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυλωνίτης: «Να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά...»

Εμφανώς απογοητευμένος από την βαριά ήττα της ομάδας από τον Ατρόμητο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο κεντρικός αμυν...

Εμφανώς απογοητευμένος από την βαριά ήττα της ομάδας από τον Ατρόμητο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τάσος Αυλωνίτης.

Ο κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου τόνισε αναλυτικά στην κάμερα της Nova:

«Ήταν πολύ βαριά ήττα, ίσως το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε κάνει. Στο πρώτο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε τουλάχιστον να διαχειριστούμε το σκορ. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να κερδίσουμε το επόμενο ματς.

Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ήταν απρόσμενο το σκορ. Ο Ατρόμητος έδειξε πως ήθελε περισσότερο το παιχνίδι από μας, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από εμάς με τον Λεβαδειακό εκτός από τη νίκη».

1 σχόλιο

  1. ΠανιωνιοςΝεμεας10 Μαρτίου 2014 στις 9:28 π.μ.

    Πρεπη την Κυριακη με τον Λεβαδειακο να προσεξουν ολοι παραπολυ να μην ειναι αδιαφοροι οπως στο Περιστερι και η διοικηση να ζητησει απο την επιτροπη διαιτησια να βαλουν αξιολογημενο διαιτητη γιατι χθες ο Παναιτωλικος νομιζω οτι αδικηθηκε απο τον διαιτητη ο Καμποτης χρονια στο γκουρμπετη και καθαριζη τετοια παιχνιδια με την σφυριχτρα προσοχη λοιπον κυριοι της διοικησης μην αφηνετε απροστατευτη την ομαδα φωναξτε πριν μας βαλουν κανενα χειρουργο για το συγκεκριμενο παιχνιδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή