Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ολοκληρώνεται ο διαχειριστικός έλεγχος

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται -εκτός απροόπτου- να ολοκληρωθεί ο διαχειριστικός έλεγχος που διενεργείται στην ΠΑΕ Πανιώνιος. Όπως ανα...

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται -εκτός απροόπτου- να ολοκληρωθεί ο διαχειριστικός έλεγχος που διενεργείται στην ΠΑΕ Πανιώνιος.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του διαχειριστικού ελέγχου θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις, έτσι ώστε να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα.

Παράλληλα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να διεξαχθεί και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, με βασικό θέμα της σύσταση διοίκησης που θα αναλάβει τα ηνία των κυανέρυθρων.

Ο Χρήστος Δάρας, όπως είναι γνωστό, θα τεθεί πιθανότητα επικεφαλής της προσπάθειας για τη σωτηρία του συλλόγου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει ποιοι ακόμα θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.


1 σχόλιο

  1. SOS Σε ολους που ειναι υπευθηνοι για την καταρτηση του ΔΣ της ΠΑΕ μην τυχων και ξαναβαλουν στην διοικηση τον ψευτομαγκα οψημο παραγοντα που εξαιτιας αυτου φυσικα και με την συγκαταθεση του προεδρου μειωθηκε η διαρκεια των συμβολαιων βασικων παικτων με αποτελεσμα το καλοκαιρι να φυγουν σχεδον ολοι χωρις ο συλλογος να παρη μια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή