Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρη… καταιγίδα στο Αρτάκης!

Ένας καταιγιστικός Πανιώνιος «πάτησε» τον Ίκαρο Χαλκίδας στο κλειστό της Αρτάκης, επικρατώντας του αντιπάλου του με 89-54. Οι κυανέρυθροι β...

Ένας καταιγιστικός Πανιώνιος «πάτησε» τον Ίκαρο Χαλκίδας στο κλειστό της Αρτάκης, επικρατώντας του αντιπάλου του με 89-54.

Οι κυανέρυθροι βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα, είχαν πολύ καλές επιλογές σε άμυνα και επίθεση και δικαίως έφτασαν στην άνετη επικράτηση.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος ήτα «καταιγιστικός», πιάνοντας εξαιρετικό ρυθμό στην επίθεση ενώ ήταν απόλυτα συνεπής και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου –κυρίως- με τους Μίλμπουρν και ΜακΚόλουμ να είναι ιδιαίτερα «ζεστοί» πήραν από τα πρώτα λεπτά διαφορά ασφαλείας, με το σκορ της περιόδου να είναι 23-7 για τον Ιστορικό.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα η υπέρ τους διαφορά συνεχώς να ανεβαίνει.

Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 43-23 για την ομάδα του Πανιωνίου.

Ο Ιστορικός δεν είχε σκοπό να πατήσει… φρένο ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον δείκτη της διαφοράς να ανεβαίνει συνεχώς για τους κυανέρυθρους.

Κάρτερ, Ντούβνιακ, ΜακΚόλουμ και Σίμτσακ πήραν πολλές ενέργειες επάνω τους και οδηγούσαν εκ του ασφαλούς την ομάδα στην επίθεση.

Το 67-35 της τρίτης περιόδου τα λέει όλα από μόνο του.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, με το τελικό 89-54 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά, βάση της εικόνας των δύο ομάδων στο παρκέ.

Πρώτος σκόρερ του Ιστορικού ο ΜακΚόλουμ με 15 πόντους, με τον Κάρτερ (13 π.) να ακολουθεί.

Δεκάλεπτα: 23-7, 43-23, 67-35, 89-54

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 15 (1), Σταμάτης 5 (1), Μοτσενίγκος 2, Ντούβνιακ 11 (2), Κάρτερ 13 (1), Μίλμπουρν 10 (1), Αθανασούλας 4, Μπατής 4 (1), Σκορδίλης 4, Μισέλ, Σίμτσακ 9 (9 ρ.), Κυρίτσης 1.

ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
(Γιαπλές): Γούνταλ 2, Ασκα 12, Μανωλόπουλος, Σάτον 22 (1), Γκαγκαλούδης 5, Σπανός 2, Τολιόπουλος 4, Βουγιούκας 2, Δεμερτζής, Ρίτσαρντς, Μπέμπης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Άρχισαν τα όργανα... Τώρα που η ομάδα είναι ξεκούραστη θα ρίχνει 30άρες για πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άγγλος ασθενής15 Μαρτίου 2014 στις 8:56 μ.μ.

    Τώρα που δεν έχουμε Ευρωπαϊκά παιχνίδια η ομάδα είναι πιό ξεκούραστη και με πολύ περισσότερη ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή