Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μεγάλη ετοιμότητα και αποφασιστικότητα»

Ο Πανιώνιος επικράτησε πολύ άνετα του Ίκαρου Χαλκίδας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την εμφάν...

Ο Πανιώνιος επικράτησε πολύ άνετα του Ίκαρου Χαλκίδας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του στην 21η αγωνιστική της Α1.

«Το ζητούμενο για μας ήταν πως θα εμφανιστούμε μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του All Star Game. Είχαμε, επίσης, τους τραυματισμούς δύο βασικών στελεχών μας (σ.σ. Λάνγκφορντ, Σαλούστρος) και ήμασταν αρκετά επιφυλακτικοί πώς θα προσεγγίσουμε τον αγώνα. Οι παίκτες μας έδειξαν μεγάλη ετοιμότητα και αποφασιστικότητα. Εφαρμόσαμε σε μεγάλο βαθμό το αμυντικό πλάνο μας και πήραμε διαφορά ασφαλείας από την αρχή του αγώνα. Εξουδετερώσαμε τα ατού των αντιπάλων μας και τους βγάλαμε από το παιχνίδι τους. Δείξαμε σεβασμό στον Ίκαρο, που είναι πολύ αθλητική ομάδα με καλό ρόστερ και αδικείται από την βαθμολογική θέση του. Έχει ταλέντο και αθλητικά παιδιά. Το ταλέντο τους το έδειξαν σε κάποιες στιγμές της αναμέτρησης», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εμείς δείξαμε σοβαρότητα μέχρι το τέλος και αυτό είναι σημαντικό. Κρατήσαμε τον ρυθμό μας σε άμυνα και επίθεση. Βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο, από τους δύο αγώνες την εβδομάδα, στον ένα. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει η ομάδα. Είχαμε και σήμερα κάποια κενά διαστήματα, αλλά θεωρώ ότι θα βρούμε ρυθμό και θα βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα.

Καλή συνέχεια στον Ίκαρο, ο κόουτς Γιαπλές έχει την εκτίμησή μου και εύχομαι στην ομάδα του να πετύχει τους στόχους της».

Ο Σπύρος Μοτσενίγος από την πλευρά των παικτών του Πανιωνίου ανέφερε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα, ειδικά στην άμυνα, και μείναμε μέχρι το τέλος. Φέραμε στα μέτρα μας το ματς, που δεν ήταν εύκολο, γιατί ο Ίκαρος είναι καλή ομάδα και παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια