Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πολλά παράπονα από τους παίκτες μου»

Παράπονα από τους παίκτες του τόνισε πως έχει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την εμφάνιση τους στην ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου. Αναλυτικά ό...

Παράπονα από τους παίκτες του τόνισε πως έχει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την εμφάνιση τους στην ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό Ρόδου, που κέρδισε απολύτως δίκαια. Απ' την αρχή είχαν πάρει διαφορά και τη διατήρησαν έως το τέλος. Η νίκη είναι απολύτως δίκαιη. Έχω πολλά παράπονα απ' τους παίκτες μου. Είχαμε δουλέψει πολύ για ένα δύσκολο ματς, αλλά δεν είχαμε ενέργεια και δε δείξαμε το απαιτούμενο πάθος, παίξαμε χωρίς κίνητρο, δεν ήμασταν ανάλογοι των απαιτήσεων του αγώνα, η εμφάνιση μας ήταν κάτω απ' τα συνηθισμένα στάνταρ κι αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει και πρέπει να το αλλάξουμε. Συγχαρητήρια στον κόουτς Μιχάλη (σ.σ. Κουταλιανός), χαίρομαι πολύ που είναι εδώ, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό Ρόδου και στον κόσμο του. Καλή συνέχεια» ήταν τα λόγια του προπονητή του Ιστορικού.

2 σχόλια

  1. Πιστευω οταν τελειωσει το πρωταθλημα ολα τα παλτα θα αποκτησουν ενεργεια(στα διαφορα νησια που θα πανε)κι εσυ μεγιστε σφαιροπουλε κατσε στο γηπεδο με τον παπαζαχ να δοκιμαζετε συστηματα μεχρι το 2030....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεος με τους ξενους τα τελευταια δυο χρονια. Απο το κακο στο χειροτερο. Λεγαμε οτι σαν τον Μπουκερ δεν μπορει να ξαναπερναμε κι ομως ηρθε ο Μισελ και μας εχει αφησει αφωνους!! 2 15 ανθρωπος κ δεν μπορει να περπατησει!! Γενικα ολοι αδιαφοροι. Κυριως ο Ντουβνιακ που ενω ειχε δειξει τρομερα δειγματα, φετος το μονο που τον ενδιαφεριε ειναι να κερναει υποβρυχια τη μπαργουμαν στο Living - στο οποιο ο Λανγφορντ εχει σπασει παγκοσμιο ρεκορ με 10 GOA ( κοκτειλ σε γκουβα) σε 2 ωρες-. Ο Μακκολουμ παιζει μονο για την παρτη του κ ο Καρτερ μια ετσι και τρεις οτι να ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή