Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κακή εμφάνιση και ήττα στη Ρόδο

Την ήττα με 75-64 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Κολοσσό στη Ρόδο, σε ένα παιχνίδι όπου ο Ιστορικός δεν παρουσιάστηκε καθόλου καλός και μοιρ...

Την ήττα με 75-64 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Κολοσσό στη Ρόδο, σε ένα παιχνίδι όπου ο Ιστορικός δεν παρουσιάστηκε καθόλου καλός και μοιραία "παραδόθηκε" στην ανωτερότητα του αντιπάλου.

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Κολοσσός καθώς είχε τα ηνία και στο πρώτο ημίχρονο. Μπαίνοντας στην πρώτη περίοδο οι Ροδίτες με τον Γεωργαλλή να έχει μπει «ζεστός» προηγήθηκαν με 9-2 στο πρώτο πεντάλεπτο ενώ με τον ΜακΚόλουμ να παλεύει μόνος του για τον Πανιώνιο, ο Κολοσσός διατήρησε με άνεση το προβάδισμα και έκλεισε το δεκάλεπτο με το 20-14.

Η κακή εμφάνιση του Πανιωνίου συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Κολοσσός. Οι κυανέρυθροι το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν ήταν η ισοφάριση με το 26-26 και οι Ροδίτες διατήρησαν το προβάδισμα που έφτασε πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο με το 38-28 του ημιχρόνου.

Οι υποδείξεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην ανάπαυλα δεν έπιασαν τόπο καθώς με την επιστροφή από τα αποδυτήρια ο Κολοσσός εξακολούθησε να έχει με άνεση τα ηνία του αγώνα. Οι Ροδίτες συνεχίζοντας την εξαιρετική τους εμφάνιση στην τρίτη περίοδο μετέτρεψαν το παιχνίδι σε εύκολη υπόθεση φτάνοντας και το +16(51-35) ενώ το τριαντάλεπτο έκλεισε με το 57-48.

Μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος μείωσε στους 7 όμως όντας σε κακή μέρα δεν μπόρεσε να πετύχει την ανατροπή. Οι παίκτες του Μιχάλη Κουταλιανού διατήρησαν με άνεση τα ηνία και το προβάδισμα το οποίο ήταν σταθερά κοντά στο +15 και με μεγάλο πρωταγωνιστή του τον Άγγελο Τσάμη ο Κολοσσός με το τελικό 75-64 πήρε τη νίκη με την οποία ουσιαστικά εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 38-28, 57-48, 75-64

Κολοσσός (Κουταλιανός): Γεωργαλλής 8, Τσάμης 17, Στεφανίδης 10, Κακαρούδης 7, Καλαμπόκης , Παπαντωνίου 3, Τσαρ 8, Χόπκινς, Σμιθ , Πάντιτς 5, Νάτζφεϊ 7.

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Αθανασούλας 2, Μίλμπουρν 6, Κάρτερ 12, ΜακΚόλουμ 26, Ντούβνιακ, Κυρίτσης, Σίμτσακ 4, Μπατής, Μισέλ, Λάνγκφορντ 8, Σαλούστρος 6, Σκορδίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια