Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστόπουλος: «Ο Πανιώνιος δεν θα χαθεί»

Την αισιοδοξία του για το μέλλον του Πανιωνίου εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό. Ο έμπειρος προ...

Την αισιοδοξία του για το μέλλον του Πανιωνίου εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε -μεταξύ άλλων- πως παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που έχει η ομάδα δεν πρόκειται να χαθεί γιατί υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται τον σύλλογο όπως ο κ. Τσακίρης.

Παράλληλα ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε στην παραμονή του Ιστορικού λέγοντας ότι με 34 βαθμούς δεν έχει σωθεί κανείς και ότι αυτός και οι παίκτες του θα πάνε στην έδρα της Ξάνθης για να νικήσουν. «Δεν μας αρέσει να χάνουμε», συμπλήρωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Σπορ FM 94,6:

-Για την παραμονή του Πανιωνίου

«Με 34 βαθμούς δεν έχει σωθεί κανείς. Ο Πανιώνιος δεν μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία. Η απόδοσή μας είναι πολύ καλή αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το ζητούμενο είναι οι βαθμοί. Εμείς σαν Πανιώνιος δεν μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία. Θα πάμε στην Ξάνθη να νικήσουμε, δεν μας αρέσει να χάνουμε».

-Για τους παίκτες του Πανιωνίου που έχουν συμφώνησε σε άλλες ομάδες και πως συμπεριφέρονται

«Αυτό το θέμα δεν είναι η δουλεία μου. Εμένα είναι πως θα νικήσουμε τα παιχνίδια. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα το συζητήσουμε. Εγώ με τους παίκτες προσπαθούμε να κερδίζει ο Πανιώνιος τίποτα άλλο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους παίκτες του Πανιωνίου και τη διάθεσή τους. Καθρέπτης είναι το γήπεδο. Ό,τι και να υπάρχει στο πίσω μέρος των παικτών δεν με ενδιαφέρει, όλοι θέλουν να πηγαίνει καλά ο Πανιώνιος. Μετά το τέλος της χρονιάς βλέπουμε».

-Για τις ομάδες που έχει αναλάβει που βρίσκονται πάντα σε δύσκολες θέσεις

«Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που παράγει παίκτες. Κάθε εποχή έχει τη δίκη της φουρνιά. Οι μεγαλύτεροι παικταράδες έχουν ξεκινήσει από τον Πανιώνιο. Και στον ΟΦΗ που ήμουνα και εκεί υπήρχαν προβλήματα αλλά τώρα βλέπουμε ότι ορθοποδεί. Ο Πανιώνιος δεν θα χαθεί γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπούν και δεν θα χαθεί. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον κ. Τσακίρη γιατί αγαπάει τον Πανιώνιο».

-Για τον κόσμο της ομάδας;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του κόσμου. Ακόμα και όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά ήταν πάλι εκεί».

-Για τον ίδιο και την προπονητική;

«Ο Νίκος Αναστόπουλος ακόμα μαθαίνει. Ουδείς δεν ξέρει το ποδόσφαιρο. Ουδείς! Κάθε μέρα μαθαίνω και εγώ και όλοι. Μέσα από τις προπονήσεις κάθε μέρα μαθαίνω».

2 σχόλια

  1. Ασφαλως και ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ δεν πρεπη να χαθη με ιστορια 124 ετων ,δυστυχως σε αυτη την μακρα ιστορια ο συλλογος περασε πολλα δεινα τα οποια τα προκαλεσαν οι διοικουντες και αυτο διοτι δεν ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα να συνησφερουν σε καποια διαστηματα που χρειαζοταν ταμειακη διευκοληνση ο συλλογος αλλα το βασικοτερο οτι ειχαν μεσανυχτα απο τον χωρο του ποδοσφαιρου ,τωρα δεν ειναι καιρος να σκαλιζουμε τετοια ζητηματα μας ενδιαφερη να παρουμε θετικο αποτελεσμα στην Ξανθη αν εχουμε καλη διαιτησια βεβαιως πρωτα πρεπη να παιξουν καλα οι παικτες μας αλλα η Ξανθη απο την Κυριακη αρχισε να προετιμαζη το εδαφος για να της στηλουν καποια σφυριχτρα 80-20 .Για να σχολιαζη ο Αναστο οτι ο Τσακιρης ειναι κοντα τους αυτο σημαινη κατι επειδη εδω και χρονια περιμενουμε επενδυτη και δεν ηλθε κανεις η δεν τον αφησαν τα γεγονοτα να πλησιαση ουτε εξω απο το γηπεδο το να υπαρχει ενας με οικονομικη επιφανεια σαν τον ΤΣΑΚΙΡΗ στον Πανιωνιο ειναι κερδος για την ομαδα αν πλαισιωθει με ανθρωπους που γνωριζουν το αντικειμενο και οχι με καποιους που τον ειχαν πλησιαση για να πηγιανουν μαζυ του με το ιδιωτικο αεροπλανο του ταξιδακια και ο ιδιος εχει διδαχθει απο τα λαθη του παρελθοντος οτι εμπιστευτικε ατομα παπατζιδες τοτε ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ θα ανακαμψη γιατι ειναι στο DNA της ομαδαρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή