Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο... βελτωμένος Μητρόπουλος!

Άρθρο για τον φετινό βελτιωμένο Παύλο Μητρόπουλο φιλοξενεί η εφημερίδα sportday. Αναλυτικά: Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Πανιω...

Άρθρο για τον φετινό βελτιωμένο Παύλο Μητρόπουλο φιλοξενεί η εφημερίδα sportday.

Αναλυτικά:

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Πανιωνίου σημείωσε ο Μητρόπουλος  στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Μάλιστα ήταν το υπ' αριθμόν 2.000 τέρμα των «κυανερύθρων» στη μεγάλη κατηγορία και αυτόματα θα μείνει στην ιστορία.

Ο 24χρονος μέσος είχε να σκοράρει σε επίσημο ματς από τις 29 Οκτωβρίου του 2011, όταν στο ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό είχε ανοίξει το σκορ στη νίκη του με 2-0 επί της Ξάνθης. Με ευκαιρία το προχθεσινό του τέρμα και την εν γένει πολύ καλή φετινή του παρουσία, ανατρέξαμε στο τι έκανε πέρυσι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Σε όλους τους τομείς είναι βελτιωμένος. Μάλιστα το ότι είναι ο πρώτος παίκτης σε εύστοχες επιθετικές πάσες του Πανιωνίου, αν και αμυντικός χαφ, κάτι σημαίνει.

Ο νεαρός έχει ανεβάσει όλες τις στατιστικές του κατηγορίες. Κυρίως στο πόσο βοηθά στην ανάπτυξη, καθώς με βάση τη στατιστική υπηρεσία κατά μέσο όρο 7,5 επιθέσεις του Πανιωνίου ξεκινούν από τα πόδια του. Στα κλεψίματα ο μέσοι όροι του είναι ουσιαστικά οι ίδιοι (αφορούν περιπτώσεις που παίρνει την μπάλα από τον αντίπαλο που έχει κατοχή και όχι όταν τη διώχνει), ενώ έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και στις απομακρύνσεις, ύστερα από αντίπαλα γεμίσματα μέσα στην περιοχή της ομάδας του. Ο Μητρόπουλος φαίνεται πλέον πως έχει ωριμάσει αρκετά.

Σεζόν     Κλεψίματα Απομακρύνσεις Πάσες Γκολ/Τελικές
2013/14 46 (1,9)      36 (1,4)         187 (7,5)    1/17
2012/13 26 (1,8)       4 (0,3)           93 (6,6)     0/7
*Σε παρένθεση, οι μέσοι όροι του στη σεζόν.

3 σχόλια

  1. Ο Μητρόπουλος έχει και ένα αρνητικό στη μέχρι τώρα καριέρα του στην Α' εθνική! Σε όποιες ομάδες αγωνίστηκε, έστω και αν αυτός είχε καλή απόδοση, αυτές υποβιβάζονταν! Βλέπε Παναιτωλικό, Αεκ. Ελπίζουμε φέτος να σπάσει αυτή του η γκίνια του, κυρίως προς όφελος της ομάδας που αγωνίζεται φέτος! Προφανώς και στον τομέα αυτό θα υπάρχει μεγάλη βελτίωση και για τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άγγλος ασθενής19 Μαρτίου 2014 στις 1:04 π.μ.

    Άντε να ετοιμάζεται και αυτός για το αεκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μητροπουλος ειναι δανεικος.Αν προσεχε και με ποιον μιλαγε στα τηλεφωνα θα ηταν ευχαριστη παρουσια φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή