Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τη νίκη στη Ρόδο

Στη Ρόδο με τον τοπικό Κολοσσό αγωνίζεται σήμερα (22/03, 16:00) ο Πανιώνιος, για την 22η αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ. Η ομάδα του Γιάννη...

Στη Ρόδο με τον τοπικό Κολοσσό αγωνίζεται σήμερα (22/03, 16:00) ο Πανιώνιος, για την 22η αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση και νίκη επί του Ίκαρου και θέλει να δώσει συνέχεια τόσο στην καλή του αγωνιστική εικόνα όσο και στα θετικά αποτελέσματα.

Φυσικά άπαντες στις τάξεις του συλλόγου γνωρίζουν την δυσκολία του ματς, καθώς η ομάδα της Ρόδο θέλει πολύ τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο τεχνικός του Ιστορικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, μετά από αρκετό καιρό, να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Οι Κέβιν Λάνγκφορντ, Χρήστος Σαλούστρος επιστρέφουν στην δράση μετά τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Βασίλης Σίμτσακ ξεπέρασε το πρόβλημα (ερεθισμός στο δεξί πέλμα) που αντιμετώπισε στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας.

Στις δηλώσεις του για το εν λόγω παιχνίδι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Κολοσσό στην Ρόδο είναι σημαντική όσο και δύσκολη». Σημαντική γιατί θέλουμε με νίκη να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία και δύσκολη διότι ο Κολοσσός στην έδρα του είναι ισχυρός και γνωρίζει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Ο αντίπαλος μας έχει ενισχυθεί μετά τις αλλαγές στον πάγκο και στο ρόστερ του».

Από την πλευρά του ο Γάιος Σκορδίλης συμπλήρωσε: «Γνωρίζουμε ότι ο Κολοσσός ιδιαίτερα στην έδρα του είναι πολύ καλή ομάδα και πως την δεδομένη στιγμή έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να μπούμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό του ματς, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα την ενέργεια και την συγκέντρωση μας μέχρι το τέλος. Εάν ακολουθήσουμε και υποστηρίξουμε το πλάνο μας θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την νίκη».

Η αναμέτρηση στη Ρόδο ξεκινάει στις 16:00 και έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια