Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με τον κόσμο για την εξασφάλιση της παραμονής!

Να κάνει το πιο καθοριστικό βήμα παραμονής θέλει σήμερα η ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, η οποία υποδέχεται τον Εθνικό στο κολυμβητήριο της Α...

Να κάνει το πιο καθοριστικό βήμα παραμονής θέλει σήμερα η ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, η οποία υποδέχεται τον Εθνικό στο κολυμβητήριο της Αρτάκης στις 15:00.

Οι κυανέρυθροι του Αλέκου Βάσσου με νίκη "κλειδώνουν" ουσιαστικά την... υπόθεση σωτηρία και άπαντες στις τάξεις της ομάδας ευελπιστούν πως θα έχουν στο πλευρό τους σε αυτό το σημαντικότατο ματς και τους φιλάθλους του Ιστορικού.

Άλλωστε, αυτό το μήνυμα έστειλε και ο αρχηγός του Πανιωνίου, Γιάννης Θωμάκος, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook:

Αναλυτικά έγραψε: «ΜΑΤΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ στις 3 στο «κλειστό»!!! ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Εθνικός
Όλη η χρονιά κρίνεται σ αυτό το ματς…!!Με νίκη της ομάδας μας κατά μεγάλο ποσοστό μένουμε στη κατηγορία!! Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξουμε..!!
Χρειαζόμαστε τους φανατικούς οπαδούς μας δίπλα μας!!!
ΠΑΝΘΗΡΕΣ ελάτε να μας στηρίξετε με τις φωνές και τα συνθήματα σας και να μας δώσετε ώθηση και θετική ενέργεια και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε άλλη μια μεγάλη και σημαντική ΝΙΚΗ!!! Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!!»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η κοινοποίηση του Παναγιώτη Τζωρτζάτου στο facebook, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να τονίζει αναλυτικά: «Όλοι στις 3 το Σάββατο στο κλειστό της Αρτάκης...! Ματς φωτιά! Η νίκη επιβεβαιώνει την παραμονή εκτός θαύματος!!!!!! ΠΑΝΘΗΡΕΣ θα σας πω κάτι που το λέω συχνά τελευταία και όποτε το λέω κερδίζουμε!
ΓΕ-ΜΙ-ΣΤΕ-ΤΟ!!!!!!»

Το παιχνίδι διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Αρτάκης, στις 15:00.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια