Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κούρος: «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας»

Ο αριστερός μπακ του Πανιωνίου, Αλέξανδρος Κούρος, μίλησε για τη νίκη επί του Λεβαδειακού, τον αγώνα με την Ξάνθη και τα δυνατά σημεία τη...

Ο αριστερός μπακ του Πανιωνίου, Αλέξανδρος Κούρος, μίλησε για τη νίκη επί του Λεβαδειακού, τον αγώνα με την Ξάνθη και τα δυνατά σημεία της ακριτικής ομάδας, ενώ τονίζει πως η ομάδα χρείαζεται μία ακόμη νίκη για να μπορεί να πει ότι έχει σωθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη επί του Λεβαδειακού: "Το χρειαζόμασταν πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε από πριν τι πρέπει να κάνουμε. Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, σκοράραμε και στο δεύτερο βάλαμε ακόμα τρία γκολ. Κερδίσαμε το παιχνίδι και τελείωσε εκεί η υπόθεση".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με την Ξάνθη: "Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προέρχεται και η Ξάνθη από ανεπιτυχή αποτελέσματα, θέλει οπωσδήποτε το παιχνίδι. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να πάρουμε ότι καλύτερο. Ισοπαλία, ισοπαλία. Ένα βαθμός κάτι είναι και αυτό".

Για το τι ξεχωρίζει από την Ξάνθη: "Σίγουρα επιθετικά είναι καλή ομάδα, υπάρχουν 2-3 παίκτες που ξεχωρίζουν. Αν όμως εμείς εμφανιστούμε όπως πρέπει, πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Για το αν κάνει πιο δύσκολο το έργο τους το γεγονός ότι η Ξάνθη είναι κάτω από τον Πανιώνιο στη βαθμολογία: "Το παιχνίδι, βασικά, είναι από μόνο του δύσκολο. Δεν πιστεύω πως θα το κάνει πιο δύσκολο το ότι η Ξάνθη είναι κάτω από εμάς. Είμαστε και οι δύο στο ίδιο "καζάνι". Και οι δύο θέλουμε τη νίκη. Όποιος δείξει καλύτερο πρόσωπο πιστεύω θα τα καταφέρει".

Για το αν σκέφτεται το περυσινό ματς και τη συντριβή με 4-0: "Προσωπικά δεν το σκέφτομαι. Απλά ήταν ένα κακό παιχνίδι, βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα και δεχθήκαμε 4 γκολ. Δεν πιστεύω πως θα μας επηρεάσει αυτό".

Για το αν νιώθουν πιο άνετα με τους 34 βαθμούς: "Σίγουρα έχουμε λίγο παραπάνω αυτοπεποίθηση, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα για μένα. Θέλουμε άλλη μία νίκη οπωσδήποτε και μετά μπορούμε να πούμε ότι έχουμε σωθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια