Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όλη η χρονιά σε αυτό το ματς, στηρίξτε μας»

Ο αρχηγός της ομάδας Πόλο του Πανιωνίου, Γιάννης Θωμάκος, αναφέρθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook στο κρίσιμο εντός έδρας...

Ο αρχηγός της ομάδας Πόλο του Πανιωνίου, Γιάννης Θωμάκος, αναφέρθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook στο κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό και κάλεσε τους φιλάθλους του Ιστορικού να σταθούν στο πλευρό της ομάδας .

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«ΜΑΤΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ αύριο στις 3 στο «κλειστό»!!! ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Εθνικός
Όλη η χρονιά κρίνεται σ αυτό το ματς…!!Με νίκη της ομάδας μας κατά μεγάλο ποσοστό μένουμε στη κατηγορία!! Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξουμε..!!
Χρειαζόμαστε τους φανατικούς οπαδούς μας δίπλα μας!!!
ΠΑΝΘΗΡΕΣ ελάτε να μας στηρίξετε με τις φωνές και τα συνθήματα σας και να μας δώσετε ώθηση και θετική ενέργεια και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε άλλη μια μεγάλη και σημαντική ΝΙΚΗ!!! Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!!»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η κοινοποίηση του Παναγιώτη Τζωρτζάτου στο facebook, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να τονίζει αναλυτικά:

«Όλοι στις 3 το Σάββατο στο κλειστό της Αρτάκης...! Ματς φωτιά! Η νίκη επιβεβαιώνει την παραμονή εκτός θαύματος!!!!!! ΠΑΝΘΗΡΕΣ θα σας πω κάτι που το λέω συχνά τελευταία και όποτε το λέω κερδίζουμε!
ΓΕ-ΜΙ-ΣΤΕ-ΤΟ!!!!!!»

1 σχόλιο

  1. Όλες οι πληροφορίες μέχρι στιγμής δείχνουν ότι ο Νηρέας Λαμίας ΔΕΝ θα πάει στην Κέρκυρα με αποτέλεσμα η τελευταία να πάρει το παιγνίδι χωρίς αγώνα. Για να μείνουμε πάνω από την Κέρκυρα πρέπει να κερδίσουμε αυριο. Γι αυτό πρέπει όλοι να είμαστε εκεί να στηρίξουμε την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή